Головна Новини Світ Росія Симоньян закликає Путіна атакувати Лондон: абсурдна причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Симоньян закликає Путіна атакувати Лондон: абсурдна причина

Російська пропагандистка відреагувала на удари по Кримському мосту та звинуватила британські спецслужби.

18 липня 2023, 14:27
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В ніч на 17 липня на Кримському мості сталось декілька вибухів. За версією Кремля українські сили атакували безпілотниками, однак офіційно Україна не визнає атаки на міст. Путін заявив, що це "терористичний акт" та повідомив про відповідь Росії. А тим часом кремлівська пропаганда висуває свої абсурдні тези щодо вибухів. Маргарита Симоньян заявляє, що за атаками можуть стояти британські агенти. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соцмережі російської пропагандистки.

Симоньян закликає Путіна атакувати Лондон: абсурдна причина

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян. Фото з відкритих джерел

Після вибухів на Кримському мості російські державні діячі та пропагандисти почали звинувачувати Україну. До цих наративів приєдналась російська пропагандистка Маргарита Симоньян, яка запідозрила в атаках британські спецслужби. Тому росіянка у відповідь закликає атакувати Тауерський міст у Лондоні.

"Якщо правда, що атаку на Кримський міст здійснили за допомогою британських спецслужб, чи це робить легітимною метою Тауерський міст? Як на мене, так цілком", — пише Симоньян.

Пропагандистка заявила, що дрони – це зброя, тому цю техніку потрібно прирівняти до озброєння з точки зору розповсюдження та продажу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заступника голови Ради безпеки РФ Дмитрій Медведєв заявив, що покаранням для українських "терористів" через інцидент з Кримським мостом мають стати атаки по цивільних будинках. За словами російського політика потрібно вдатись саме до таких "негуманних методів" проти українців.

Також "Коментарі" писали, що у Кремлі відреагували на вибухи на Кримському мосту та заявили, що знають, хто стоїть за цими атаками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Так

18 липня 2023, 13:34

Хворі люди. Напали як фашисти ,крадуть ще більше,говнонарод...


Новини