Головна Новини Світ Росія Син фаната Путіна Сігала одружився на росіянці. Де житиме пара
commentss НОВИНИ Всі новини

Син фаната Путіна Сігала одружився на росіянці. Де житиме пара

Син актора Стівена Сігала, який підтримує загарбницьку політику російського диктатора Володимира Путіна, Домінік одружився на росіянці Айрін Даніловій

19 березня 2024, 18:36
Поділіться публікацією:

Стівен Сігал, який підтримує політику Володимира Путіна та навіть має російський паспорт, одружив свого 34-річного сина Домініка на 29-річній росіянці Айрін Даніловій, яка працює моделлю.

Син фаната Путіна Сігала одружився на росіянці. Де житиме пара

Весілля Сігала

Як відзначають російські ЗМІ, Сігал "безумовно схвалює" вибір свого сина.

Відомо, що закрита церемонія одруження відбулася у Москві, а саме: у елітному селищі Барвиха. На весіллі був присутній і сам Сігал. РосЗМІ стверджують, що він "тепло" спілкувався з гостями, а невістці подарував красивий букет. Відзначається, що подружжя має намір залишитися жити в Росії.

За даними російських журналістів Домінік та Айрін познайомилися в Москві на світському заході кілька років тому, проте приховували, що почали зустрічатися. Проте у 2023 році їх побачили разом в одному із ресторанів і про роман стало відомо широкому загалу.

При цьому відомо, що Домінік підтримує погляди свого батька щодо Росії. Він неодноразово зізнавався в любові до країни-агресорки і говорив про те, що йому надзвичайно подобається російська культура. А ще Домінік неодоразово підкреслював, що йому дуже імпонує російська модель створення сім’ї та ролі у ній жінки.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Росія радо приймає в свої громадяни людей з неоднозначною репутацією та направо і на ліво із пропагандистською метою роздає свої паспорти. Наприклад, буквально протягом кількох днів у РФ отримали паспорти країни-агресора українська ведуча Регіна Тодоренко та співачка Таїсія Повалій. Кажуть, що російський паспорт має намір отримати ще одна співачка родом з України Ані Лорак.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини