Головна Новини Світ Росія Син путініста Єфремова вистрибнув з вікна з пательнею у руці: що відомо про його стан
commentss НОВИНИ Всі новини

Син путініста Єфремова вистрибнув з вікна з пательнею у руці: що відомо про його стан

Микола Єфремов перебуває на обліку у психіатра і зловживає алкоголем, нині він у комі і може померти

30 червня 2023, 23:20 comments1379
Поділіться публікацією:

Менший син  зіркового  актора з РФ  Михайла Єфремова, що  відбуває покарання в тюрмі  за  скоєне ним ДТП в стані алкогольного сп’яніння  зі смертельними наслідками, шугнув з відкритого  вікна, тримаючи  сковорідку в руці.  Після падіння він має  серйозні травми.

Син путініста Єфремова вистрибнув з вікна з пательнею у руці: що відомо про його стан

Микола Єфремов (фото з відкритих джерел)

Telegram-канали в РФ повідомляють, що сина прихильника Путіна відвезли до лікарні  з переломами. Ще стверджують що  менший нащадок зіркового актора   стоїть на обліку в психіатра і  часто вживає  алкоголь.

"Син Михайла Єфремова Микола знаходиться в комі на ШВЛ після падіння з 3-го поверху. За нашими даними, пошкодження оцінюються як вкрай важкі — є високий ризик смерті... У відділення чоловік поступив як невідомий, адже документів у нього при собі не було. Лікарі кажуть, що якщо Микола виживе, то на нього чекає дуже важка реабілітація. Висока ймовірність того, що він залишиться інвалідом через перелом тазу", -  інформують на  Telegram-каналі Mash.

Дружина Єфремова-молодшого   говорить, що її чоловік не  зловживає алкоголем вже більше  п'яти років.  Але їх сусіди розповіли більше  мало знайомих  подробиць про цей випадок.

"Про трагедію вона дізналася від сусідів. Ті кажуть, що актор, коли впав, був під забороненими речовинами. Поруч з ним валялася пательня. А сам він несамовито кричав", — інформують на сторінках  російських ЗМІ.

Відомий  не тільки в РФ  актор Єфремов-старший, в 2020 році влаштував в столиці п'яне ДТП,  перебуваючи під дією алкоголю. Зараз він  коротає свій  термін у колонії.  Михайло Єфремов на великій швидкості врізавсь у вантажівку. Водій вантажного автомобіля , отримав серйозні травми під час зіткнення  і помер.  За вироком суду  актор отримав майже вісім років тюремного ув'язнення.

Вже знаходячись в колонії Михайло Єфремов виступив за продовження війни в Україні.  Він  хвалив Путіна і  цим думав, що "скосить"  тюремний термін. Ще російська знаменитість   нібито "рвалась на фронт", але  його не пустили.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Єфремов написав листа синові загиблого в аварії

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини