Головна Новини Світ Росія Ситуація у Бєлгородській області: у Кремлі розповіли, що "доповіли Путіну"
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація у Бєлгородській області: у Кремлі розповіли, що "доповіли Путіну"

У Кремлі заявили, що "паніки немає"

22 травня 2023, 16:38
Поділіться публікацією:

Речник російського президента Дмитро Пєсков повідомив, що Путіну вже доповіли про ситуацію у Бєлгородській області. За його словами,  "російські сили видавлюють диверсантів".  Про це пишуть російські ЗМІ.

Ситуація у Бєлгородській області: у Кремлі розповіли, що "доповіли Путіну"

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Пєсков традиційно намагався сказати, що все під контролем. За його словами, "Путіну вже доповіли про ситуацію в Бєлгородській області".  А ще — в "окупаційної армії РФ є достатньо сил, що видавити російських добровольців з території Росії". 

 Окрім цього речник Путіна поскаржився, що "метою операції є відведення уваги від того, що Україна нібито втратила місто Бахмут Донецької області". 

Відомо, що 22 травня 2023 року легіон "Свобода Росії" та "Російський добровольчий корпус" увійшли на територію Бєлгородської області РФ.  Росіяни звернулись до своїх співвітчизників із закликами до повалення кремлівського режиму заради "майбутнього Росії". Вони заявляють про звільнення деяких населених пунктів на російській території. 

Нагадаємо, що "Коментарі "писали про те, що Буданов звернувся до російських військових, пригрозивши, що буде ще гірше. Російські військові можуть припинити участь у загарбницькій війні проти України і без будь-яких для себе наслідків здатися в полон ЗСУ, де вони будуть утримуватись у нормальних умовах під наглядом Міжнародного комітету Червоного Хреста з триразовим харчуванням, можливістю мати телефонний зв'язок з близькими та отримувати посилки від них. Оскільки чимало російських загарбників опиняються в полоні і розповідають, що вирушили на війну, щоб заробити гроші, Кирило Буданов наголосив на тому, що, перебуваючи в полоні, росіяни отримають бойові виплати від РФ, оскільки вони вважатимуться такими, що потрапили в полон під час бою. При цьому, перебуваючи в полоні, окупанти матимуть можливість живими повернутися до РФ за програмою обміну, або залишитися назавжди в Україні чи іншій країні Європейського Союзу.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/203401
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини