Головна Новини Світ Росія Ситуація за два роки змінилася. У Кремлі сказали, на яких умовах вестимуть переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація за два роки змінилася. У Кремлі сказали, на яких умовах вестимуть переговори

Спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що РФ готова вести переговори по «стамбульським лекалам», але з урахуванням нової реальності, якої ще не було два роки тому

12 квітня 2024, 14:42 comments6912
Поділіться публікацією:

У Кремлі підтвердили готовність до діалогу з українською стороною та не виключили вироблені два роки тому "стамбульські угоди" як основу для мирного врегулювання. Зокрема, як заявив речник російського диктатора Дмитро Пєсков, таку готовність висловив сам Путін.

Ситуація за два роки змінилася. У Кремлі сказали, на яких умовах вестимуть переговори

Дмитро Пєсков

"Як правило, переговори спираються на щось. Говорилося, що, в тому числі, можна спиратися і на той документ, але з того часу відбулося багато змін, у нас в Конституції записані нові суб'єкти, чого не було два роки тому"
, — сказав Пєсков.

Тому, заявив речник кремлівського диктатора, є справді низка "нових реалій", від яких не можна абстрагуватися. Але, додав він, стамбульські домовленості могли б стати базисом для початку переговорів.

Як підкреслив представник Кремля, "будь-які пошуки політико-дипломатичного врегулювання можуть ґрунтуватися лише на переговорах, президент Путін неодноразово підтверджував свою готовність до таких переговорів".

При цьому Пєсков не відповів на запитання про те, чи будуть зафіксовані в новому "мирному договорі" так звані нові регіони Росії.

"Ви хочете зараз обговорювати деталі абсолютно таких теоретичних переговорів? Поки що ситуація ніяк не змінилася, поки є заборона президента України вести якісь переговори з РФ, тому будь-які питання про потенційні деталі зараз навряд чи доречні",
— підкреслив спікер кремлівського диктатора.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що у мережі з'явився так званий "мирний план" Туреччини, розроблений на підставі "стамбульських домовленостей". При цьому є думка, що його насправді написав Роман Абрамович.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини