Головна Новини Світ Росія Скабєєва істерить через те, що Захід дозволив Україні атакувати цілі на території Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Скабєєва істерить через те, що Захід дозволив Україні атакувати цілі на території Росії

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва відреагувала на рішення США дозволити Україні бити по Росії. За її словами, вторгнення Росії в Україну призвело до ударів по території РФ американською зброєю.

4 червня 2024, 11:35
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва прокоментувала зміну позиції США, які дозволили Україні атакувати деякі об’єкти на території Росії. За словами Скабєєвої, після дозволу використовувати HIMARS, США знімуть заборону на удари ракетами ATACMS, а також винищувачами F-16.

Скабєєва істерить через те, що Захід дозволив Україні атакувати цілі на території Росії

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва. Фото з відкритих джерел

Під час свого шоу на російському державному телебаченні пропагандистка Ольга Скабєєва заявила, що Росію невдовзі буде атакувати більше американської зброї.

"Офіційно Байден дав згоду на удари по Росії лише американськими системами HIMARS, але суті справи це не міняє. Сьогодні – HIMARS, завтра – GLSDB, а після завтра – ATACMS з дальністю 330 кілометрів. А там і обмеження знімуть з американських F-16, які літом з’являться в Україні" — говорить Скабєєва.

Російська пропагандистка істерить, що на початку вторгнення Україна отримувала лише каски та ПТРК, а потім Захід почав давати Києву артилерію, танки та іншу військову техніку, щоб зупинити російську агресію. За словами Скабєєвою, російське вторгнення в Україну призвело до того, що американська зброя буде використовуватись для ударів по РФ.

"А тепер Європа та США почали завдавати удару демократичною зброєю по історичній території РФ. Спочатку будуть наносити удари обережно, або як офіційно сказав Кірбі: "по командних пунктах та складах боєприпасів". Як тільки ми відповімо, а ми відповімо, НАТО та Пентагон, ймовірно переключаються на нові цілі, які також назвуть легітимними", — говорить російська пропагандистка.

Крім того, Скабєєва скаржиться, що Франція дозволила використовувати свої ракети для ударів по російських військових аеродромах не лише в Бєлгородській області, а також і в Курській.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Кремлі пригрозили наслідками тим країнам, які дозволили Україні бити по Росії.

Також "Коментарі" писали про першу реакцію Росії на удари України по стратегічних ядерних РЛС на території РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини