Головна Новини Світ Росія Скабєєва погрожує Україні ракетними ударами по цивільній інфраструктурі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Скабєєва погрожує Україні ракетними ударами по цивільній інфраструктурі (ВІДЕО)

Скабєєва погрожує новими обстрілами України за авіабазу Енгельс

26 грудня 2022, 18:17 comments1559
Поділіться публікацією:

Російська пропагандистка Скабєєва знову погрожує Україні ракетними ударами по цивільній інфраструктурі. За її словами, росіяни нібито будуть мстити за потужний вибух на військовому аеродромі у місті Енгельс у Росії, що пролунав у ніч проти 26 грудня.

  Скабєєва погрожує Україні ракетними ударами по цивільній інфраструктурі (ВІДЕО)

Пропагандистка Скабєєва (фото з відкритих джерел)

"Що зазвичай трапляється після атак на авіабазу Енгельс. Правильно. Черговий залп по українській інфраструктурі. Ніякі розхвалені Patriot, щедрий подарунок Байдена від відплати не врятує", — сказала розлючена пропагандистка Скабєєва.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те,  що говорять нові вибухи в районі військового аеродрому ЕнгельсУ російському місті Енгельс Саратовської області в районі військового аеродрому було оголошено повітряну тривогу і пролунали вибухи. Цей аеродром уже був атакований дроном 5 грудня – перед масованим ракетним ударом росіян по території України. Останнім часом почастішали випадки подібних уражень, а також різноманітних пожеж у країні-агресорі. Колишній працівник СБУ та консультант Комітету Верховної Ради з питань національної оборони безпеки, військовий експерт Українського інституту майбутнього Іван Ступак міркує, що новий удар по військовому аеродрому в Енгельсі говорить і про те, що Україна має гарну агентурну підтримку в РФ. Що є люди, які підказують – де та яка техніка зосереджена, коли по ній краще вдарити. Експерт ГО "Бюро аналізу політики" Віктор Бобиренко наголошує, що росіяни чомусь вважають, що їм можна бомбити всіх і вся, а їх – не можна. Україна ж демонструє, що бити агресора, зокрема на його території, можна і потрібно.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини