Головна Новини Світ Росія Скандальна російська співачка заявила, що тепер співає за їжу в РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандальна російська співачка заявила, що тепер співає за їжу в РФ

Лоліта показала нове відео після повернення в РФ і заявила, що співає за їжу в ресторані

13 березня 2024, 00:30 comments1124
Поділіться публікацією:

Колишня українка, а тепер російська артистка Лоліта Мілявська, яка підтримала  військове вторгнення Росії на територію  України, звернулась до офіціанта з незвичним для неї проханням. Зірка  пропонувала йому  виконати свою пісню в обмін на їжу, але  призабула слова.

Скандальна російська співачка заявила, що тепер співає за їжу в РФ

Лоліта Мілявська (фото з відкритих джерел)

Мілявська оприлюднила відеоролик  у  власних соціальних мережах і пояснила, як усе сталось. Офіціант зізнавсь  Лоліті, що прокинувсь під звучання  її пісні. Співачка  тоді  запропонувала йому  поспівати за щось з переліку страв, і він  погодивсь.

Лоліта  виконала свою пісню "Не треба, я сама" і призабула слова, тому офіціант  мусив їй підспівувати. Потім  співачка вибирала в меню страву, яку вона заробила.

"Тепер співаю за їжу. Прочитала замітку в минулому поважному виданні. Вирішила спробувати і прокотило", — повідомила  російська зірка під відео.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лоліта вимагає повернути їй роботу в РФ та погрожує вийти на вулиці. Артистка Лоліта Мілявська опинилась серед російських зірок, яких "скасували" в країні-окупантці з причини  участі в голій вечірці Насті Івлєєвої в кінці минулого року. І коли всі інші за цей час потрохи  повертаються із забуття, всі намагання Мілявської  реабілітуватись відразу присікають. 

Співачка зізналася, що їй сумно без сцени, не має більше заробітків з концертів.  Аби знайти якесь заняття, вона  захопилась садівництвом і активно веде блоги в соціальних мережах.

Зокрема, на її каналі в Telegram з'явився відеоролик,  де Мілявська  із секатором у руках каже, як доглядає і підрізає фікуси, які ростуть у неї вдома. Артистка порівнює себе з головною героїнею байки Крилова "Мавпа і окуляри".
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини