Головна Новини Світ Росія Скільки ресурсів ще є в РФ: розвідник зробив невтішний прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки ресурсів ще є в РФ: розвідник зробив невтішний прогноз

Кремль володіє достатніми ресурсами, щоб продовжувати війну весь 2025 рік

26 липня 2024, 21:55
Поділіться публікацією:

Російські загарбники мають достатньо ресурсів для ведення бойових дій у 2025 році та в наступні роки, заявив керівник Центру військової розвідки Сил оборони Естонії полковник Антс Ківісельг.

Скільки ресурсів ще є в РФ: розвідник зробив невтішний прогноз

РФ має достатньо ресурсів для тривалої війни. Фото з відкритих джерел

За словами представника естонської розвідки, не варто очікувати, що у наступному році вичерпаються військова техніка та особовий склад Росії.

"На жаль, я не можу стверджувати, що в Росії точно закінчиться військова техніка у 2025 році, тому що у них також є партнери або союзники, які все одно будуть надавати або направляти їм ресурси для ведення війни. Серед таких союзників, зокрема, Північна Корея та Іран", — сказав Антс Ківісельг.

При цьому він відзначив, що з нинішніми темпами бойових дій та втратами Росії буде дуже важко поповнювати свій особовий склад і техніку.

"Але населення Росії все ще настільки велике, що поки не спостерігається тенденції до серйозних змін на фронті", — додав Антс Ківісельг.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за результатами переговорів з китайським колегою Ван І в Гуанчжоу Київ отримав чіткий сигнал, що Китай не шукає "тимчасових рішень", а працює на стійке та стратегічне вирішення проблеми, що розпочалася РФ війни проти України. Дмитро Кулеба зазначив, що перший та найважливіший пункт з переговорів – це те, що Китай підтримує територіальну цілісність України. За його словами, від Ван І "дуже чітко та неодноразово" прозвучало, що позиція щодо підтримки суверенітету та територіальної цілісності України незмінна для Китаю. Другий важливий дипломатичний момент, за його словами, є позиція щодо встановлення сталого справедливого світу в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини