Головна Новини Світ Росія Смерть Лаврова: коли востаннє бачили головного дипломата РФ на публіці, як він виглядав (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Смерть Лаврова: коли востаннє бачили головного дипломата РФ на публіці, як він виглядав (ВІДЕО)

Чутки про смерть Лаврова офіційно ще не коментували в РФ

1 вересня 2024, 19:15 comments6166
Поділіться публікацією:








 Через два дні після публічної появи міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова в мережі почали поширюватися чутки про його можливу смерть. Востаннє Лавров з'явився на пресконференції 29 серпня в Москві, де зустрічався з міністеркою закордонних справ Сенегалу Ясін Фалл.

Смерть Лаврова: коли востаннє бачили головного дипломата РФ на публіці, як він виглядав (ВІДЕО)

Сергій Лавров (фото з відкритих джерел)

На відео з цієї події Лавров виглядає старим і втомленим, проте його стан не викликає серйозних побоювань щодо здоров'я. Варто зазначити, що російські офіційні органи не коментували ці чутки — ані підтверджуючи, ані спростовуючи їх.

Під час конференції Лавров підняв питання дружніх відносин між Москвою та Сенегалом і торкнувся теми спроб ізоляції Росії з боку певних держав, хоча конкретних країн він не назвав.

Чутки про смерть Лаврова з'явилися 31 серпня, а російські пропагандистські ЗМІ того ж дня поширили його нещодавнє інтерв'ю. Проте, як стало відомо, це інтерв'ю було записано за кілька днів до того, як виникли ці чутки.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Кислиця натякнув на смерть ЛавроваПостійний представник України при Радбезі ООН Сергій Кислиця заявив, що міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров міг "склеїти ласти". Кислиця вказав, що хотів би, щоб Лавров був живий, щоб міг постати перед судом.

Сергій Кислиця опублікував у соціальній мережі X допис з фотографією очільника МЗС РФ Сергія Лаврова. У повідомлені український дипломат заявив, що російські військові злочинці після смерті потраплять в пекло та горітимуть там вічно за свої дії.

Російські ЗМІ не повідомляли інформацію про смерть Лаврова, а ввечері після повідомлення Кислиці з’явилось кілька заяв від імені російського очільника МЗС щодо зовнішньої політики РФ.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини