Головна Новини Світ Росія Смертельне зволікання. Чому Захід вже зараз має протидіяти союзу РФ, Ірану і КНДР
commentss НОВИНИ Всі новини

Смертельне зволікання. Чому Захід вже зараз має протидіяти союзу РФ, Ірану і КНДР

Союз Росії та інших диктаторських режимів загрожує не лише Україні

13 вересня 2024, 21:51
Поділіться публікацією:

Західні держави повинні якнайшвидше реагувати на формування союзу держав з диктаторськими режимами, до якого ввійшли Росія, Іран та Північна Корея, заявив заступник Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

Смертельне зволікання. Чому Захід вже зараз має протидіяти союзу РФ, Ірану і КНДР

Росія посилює співпрацю з диктаторськими режимами. Фото з відкритих джерел

"Існування РФ та її міцного і ефективного союзу з такими країнами, як Іран чи Північна Корея — це не тільки для нас загроза. Це загроза для всього сучасного цивілізованого світу. На наших очах створюється корпорація зла за участі держав з божевільними диктаторськими режимами", — наголосив Максим Жорін.

Офіцер ЗСУ відзначив, що сьогодні диктаторські режими об'єдналися нібито лише проти України, а завтра об'єднаються проти всіх цивілізованих країн.

"Дарма світова спільнота їм не перешкоджає. Коли настане "завтра", їхній союз вже буде набагато сильнішим", — резюмував він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський контрнаступ у Курській області став несподіваним для українського підрозділу. Як пише Financial Times, російський контрнаступ, який став першою великою спробою РФ відвоювати території Курської області, зосередився на лівому північному фланзі українського плацдарму на ділянці від населеного пункту Краснооктябрьскоє до міст Снагость і Гордєєвка. За інформацією видання, росіяни взяли в полон щонайменше 10 українських військових.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що рішення поповнювати колишніми ув'язненими лави ЗСУ було абсолютно правильним. Люди, які прийшли в армію з тюрм, показують позитивні результати на полі бою, розповів заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. Він розповів, що колишні в'язні вже виконують бойові завдання в складі Третьої штурмової, зокрема брали участь в наступальних діях на Харківщині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини