Головна Новини Світ Росія Смута вже почалася, якщо хтось ще не зрозумів: Гіркін розповів, чим закінчиться прихід Пригожина до влади
commentss НОВИНИ Всі новини

Смута вже почалася, якщо хтось ще не зрозумів: Гіркін розповів, чим закінчиться прихід Пригожина до влади

Гіркін висловився, що деякі політичні особи в РФ даремно намагаються протягнути засновника ПВК "Вагнер" до влади

25 травня 2023, 11:44
Поділіться публікацією:

Російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) вважає, що якщо в Кремлі вчасно не звернуть увагу на "погані" якості засновника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, то він усіх "зжере". Як передає портал "Коментарі", своєю думкою Гіркін, як завжди, поділився у своєму Telegram.

Смута вже почалася, якщо хтось ще не зрозумів: Гіркін розповів, чим закінчиться прихід Пригожина до влади

Ігор Гіркін. Фото: з відкритих джерел

Ігор Гіркін висловив думку, що деякі політичні кола "вирішили поставити" на Пригожина і тепер намагаються "протягнути" до влади в Росії деяких політиків.

"Він вас же і зжере першими, якщо вам "пощастить" його протягнути до влади. Всі "зобов'язання" для людини без честі та совісті — порожній звук після того, як вони перестануть бути йому потрібні", — висловився Гіркін.

Також бойовик вважає, що "смута", про яку раніше всі активно говорили, вже заплеснула Росію: "Смута вже почалася. Якщо хтось ще не зрозумів".

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти Інституту вивчення війни (ISW) вважають, що росіяни не відмовилися від своєї ідеї посилювати просування на Донбасі, оскільки до району Бахмута перекидається дуже багато їхніх військ. При цьому, згідно з даними Міноборони України, ЗСУ продовжують наступ навколо міста, у самому Бахмуті продовжує атакувати ПВК "Вагнер". Паралельно з цим розгортається дивна історія довкола ватажка цієї ПВК – Євгена Пригожина, якого, за деякими даними, Кремль намагається виставити зрадником. Про що говорить зараз навколо Бахмута і Пригожина – у військовому, політичному та інформаційному сенсі? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — російська пропаганда не справляється: величезні втрати "Вагнера" в Бахмуті підірвали інформпростір РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини