Головна Новини Світ Росія Собача відданість: полковник ФСБ розповів про відносини Шойгу і Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Собача відданість: полковник ФСБ розповів про відносини Шойгу і Путіна

Російський військовий розповів історію "дружби" міністра оборони РФ

2 червня 2022, 20:07 comments1349
Поділіться публікацією:

В рф про очільника  міністерства оборони говорять,що він – нездара, але при цьому вмілий піарник. Про ці  мало відомі стосунки Шойгу з диктатором розповів представник ФСБ, що знаходиться у відставці та колишній обранець російської Держдуми Геннадій Гудков, перебуваючи в ефірі марафону “FreeДОМ”.

Собача відданість: полковник ФСБ розповів про відносини Шойгу і Путіна

Путін та Шойгу (фото з відкритих джерел)

 За його словами, Шойгу в Кремлі не люблять. Посадовець з навішаними орденами, медальками.. Але  міністр оборони – вмілий піарник.  В цьому його одна й важлива перевага. При цьому, він не користується авторитетом в  російській армії. Про нього кажуть, що це  абсолютний профан.Але Шойгу сам себе  виставляє з  позиції  видатного полководця.  Такого  професійні військовослужбовці не  терплять. Не долюбляють вони таких, хто зовсім  не розуміється  у військовій науці. Багато хто відкрито дотримується думки, що  зараз в рф керівник – нездара.

Ще колишній депутат Держдуми  розказав кілька історій про відносини Шойгу та російського президента.

 "Щойно постало питання: чи залишити Шойгу в уряді, коли Путін прийшов до влади, Сергій Кужугетович зробив йому подарунок до дня народження – лабрадора Коні. Це було не просто чудове цуценя, яке потім прожило у Путіна багато років, це був символічний подарунок, який свідчив: "Я тобі, Володимир Путін, буду відданий, як собака",- зазначив Гудков.

Російському президенту, як зазначив колишній російський обранець,  це сподобалось. Собачій відданості міністра оборони, яку він щораз підтримує, вже   чимало років.  Шойгу  перший вгадав, що диктатор  вірить  всяким нісенітницям, це на зразок вічного життя,  про місце сили. Це він передбачив. Разом з тим, коли  довелось керувати армією, то всі побачили, що Шойгу цього не здатний робити. Окрім того, що Сергій Кужугетович навчився робити собі  піар під час надзвичайних ситуацій, більше цей  начальник нічого не вміє.

Також Гудков перерахував особливі риси характеру Шойгу. Він стверджує, що очільник ключового російського відомства є надзвичайно жорстоким, мстивим, уразливим.

Ще представник з середовища російської Держдуми висловив свою думку, що  російське військо відбиває характерні властивості владного середовища цієї країни.

"Якщо в нас влада все робить у збоченій формі: в'язниці, табори, тортури, кримінальні справи, переслідування. отруєння... Армія відбиває моральний рівень самої влади. Тому такий зброд: кати, садисти, невдахи. Вони відіграються на українцях, які перебувають в окупації, щоб себе підняти", – підсумував  російський ексдепутат.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у США обіцяють "сюрпризи" для росіян, але Зеленський все ще тримає інтригу.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Брат

2 червня 2022, 19:50

Какую х...ню пишет эта п..да от имени "представителя"ФСБ гудка.Шойгу сумел поднять российскую армию из небытия,создать устоявшиеся поставки техники в армию России.Не здохните от зависти пидоры


Новини