Головна Новини Світ Росія Собчак розповіла, яке рішення щодо Криму ухвалить наступний президент РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Собчак розповіла, яке рішення щодо Криму ухвалить наступний президент РФ

На думку журналістки, незаконне приєднання українського півострова підтримують багато росіян.

4 лютого 2022, 10:10 comments6598
Поділіться публікацією:

Відома російська журналістка та політик Ксенія Собчак висловила думку, що сподівання на повернення в Україну Криму після того, як Володимир Путін залишить свою посаду, марні. Справа в тому, що на такий крок не зважиться ні нинішнє, ні майбутнє керівництво Кремля. Як повідомляє видання "Коментарі", таку заяву Собчак зробила в ефірі політичного ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1 1".

Собчак розповіла, яке рішення щодо Криму ухвалить наступний президент РФ

Ксенія Собчак. Фото: з відкритих джерел

Ксенія Собчак заявила, що той політик, який погодиться повернути Крим Україні, фактично вчинить політичне самогубство. Вже сьогодні це розуміє кожен, хто замислюється над тим, щоб опинитися в Кремлі. Тож у цьому сенсі це політична пастка.

Журналістка порівняла ситуацію з Кримом із ситуацією, що виникла з Курилами. Ксенія Собчак звернула увагу на те, що за всієї демократичності Єльцина це питання так і залишилося у підвішеному стані. І вже, тим більше, він не отримав розв'язки за Путіна.

Собчак заявила, що президент Російської Федерації, який віддасть свою територію, програє не лише в очах світової громадськості, а й, насамперед, в очах російського виборця. Це добре розуміють навіть ті російські політики, які намагаються наслідувати демократичні принципи. Ніхто з них не хоче на рівному місці втрачати електоральні бали в тому питанні, яке вже зайшло в глухий кут.

Читайте також на порталі "Коментарі" — секретар РНБО Олексій Данілов прокоментував можливість військовим шляхом повернути Кримський півостів, зазначивши, чи Київ готує військову операцію на окупованих територіях найближчим часом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини