Головна Новини Світ Росія Собчак терміново, обдуривши силовиків, втекла з Росії: відома причина(ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Собчак терміново, обдуривши силовиків, втекла з Росії: відома причина(ВІДЕО)

Собчак через Білорусь поїхала до Литви

26 жовтня 2022, 20:15 comments1305
Поділіться публікацією:

Відома російська телеведуча Ксенія Собчак терміново поїхала з країни. Натомість силовики затримали в Москві її комерційного директора Кирила Суханова та колишнього редактора журналу "Татлер" Аріана Романовського. Про це пишуть російські ЗМІ.

Собчак терміново, обдуривши силовиків, втекла з Росії: відома причина(ВІДЕО)

Ксенія Собчак (фото з відкритих джерел)

Відомо, що Романовського і Суханова підозрюють у вимаганні. 26 жовтня суд має обом чоловікам обрати запобіжний захід.

 У правоохоронних органах повідомили, що під час розслідування цієї справи, відбулися обшуки в елітному котеджному містечку "Горки-8", де жила сама Ксенія Собчак. Ведуча також стала підозрюваною у справі  про здирництво в держкорпорації "Ростех". Якщо її провину доведуть, їй загрожує до 15 років колонії.

"Собчак підозрюється за п. "б" ч. 3 ст. 163 КК РФ (вимагання з метою отримання майна в особливо великому розмірі). Потерпілим у справі проходить посадова особа "Ростеху", – повідомило ЗМІ джерело у правоохоронних колах.

Як пишуть російські медіа, правоохоронцям затримати за місцем проживання саму Собчак не вдалося, адже вона покинула РФ, ведуча спочатку поїхала до Мінська, а потім в Литву.  Журналісти пишуть, що її навіть повідомили за добу до обшуків у її комерційного директора Кирила Суханова, саме тому вона встигла поїхати з країни. 

 Окрім цього, щоб заплутати російських силовиків, Собчак навіть забронювала авіаквитки спочатку до Дубаю, а потім до Туреччини.

"Вона виїхала з Москви ще вночі. При цьому вона вчора купила авіаквитки через Інтернет до Дубая, сьогодні – до Туреччини. Це вона зробила, щоб заплутати оперативників. У підсумку ж вона в'їхала до Литви через Білорусь", – повідомило джерело журналістам.

Сама ж Собчак не спростовувала та не підтверджувала інформацію про те, що поїхала з Росії.

 Натомість у мережі вже з'явилося відео на якому видно, що силовики проводять обшуки в автомобілі Mercedes V-класу ведучої, а за ходом слідчих дій спостерігає її чоловік Костянтин Богомолов.

 Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що грузин не пустив Собчак у свій заклад.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини