Головна Новини Світ Росія Соловйов обурився, що росіяни радіють ударам дронів по Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

Соловйов обурився, що росіяни радіють ударам дронів по Москві

Володимир Соловйов заходився захищати жителів елітної Рубльовки, куди летіла більша частина дронів

30 травня 2023, 16:12 comments3639
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов у прямому ефірі свого шоу "Соловйов Live" взявся захищати своїх роботодавців, які проживають в елітному районі Москви на Рубльовці. Соловйов рознервувався через реакцію деяких росіян після атаки дронів на Москву.

Соловйов обурився, що росіяни радіють ударам дронів по Москві

Володимир Соловйов. Фото: з відкритих джерел

"Росіяни, чому ви так радієте прильотам дронів на Рубльовку в Москві? Трохи своє его в дупу собі засуньте і про країну подумайте", — рознервувався пропагандист.

"Чого ви так радієте, ах, Рубльовка, — а там не наші з вами співвітчизники живуть? Або ми вже з вами не єдина країна, не єдиний народ? Так, трішки здригніться і заберіть ось це своє "так вам і треба!", — заявив розгніваний пропагандист.

Зазначимо, сьогодні вранці в Москві та області повідомляли про дрони – деякі з них врізалися у житлові будинки, чим не на штуку налякали москвичів, які вважали, що вони у повній безпеці.

Російські ЗМІ писали, що в атаці брали участь 32 дрони, з яких 19 нібито збили. При цьому в Міноборони РФ відзвітували про всього вісім дронів, які нібито успішно збили.                                                                                      

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому Путін поспішає з виборами на окупованих українських теренах – що це дасть Кремлю.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ЗМІ дізналися, що робить Україна, щоб обдурити росіян перед контрнаступом ЗСУ.

Раніше "Коментарі" повідомляли — у ЗСУ натякнули, що атака безпілотників на Москву – це лише початок проблем для путінського режиму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини