Головна Новини Світ Росія "Спасибі Москві": Лоліта розповіла про свою кремлівську пенсію
commentss НОВИНИ Всі новини

"Спасибі Москві": Лоліта розповіла про свою кремлівську пенсію

Співачка Лоліта Мілявська, яка народилася на Закарпатті, розповіла про розмір своєї пенсії в РФ

19 лютого 2024, 23:10
Поділіться публікацією:

Колишня українська  співачка Лоліта Мілявська (уродженка Закарпаття) зі скандальною репутацією, яка вже  чимало років прислуговує вірою і правдою кривавій путінській  владі, розповіла своїм фоловерам, яку вона  зараз має російську пенсію  в країні-агресорці.

"Спасибі Москві": Лоліта розповіла про свою кремлівську пенсію

Лоліта Мілявська (фото з відкритих джерел)

Лоліта  особливо  виділила, що  гордиться бути "бабкою" — і  тепер дякує   кремлівській  владі за отриману надбавку до своєї  пенсії.

"Усім, хто писав під моїми постами "бабка", присвячую і підтверджую гордість за пенсійне посвідчення. Моя пенсія становить 23 856,55 копійки (приблизно 7156 грн — ред.). Дякую Москві за надбавку", — зазначила співачка.

Але при цьому, коли сприймати за правду  слова  зірки, їй таких грошей  не вистачає  для звичного для неї  способу  життя. Тому співачка  активно  витрачає гроші, які вона відклала, гастролюючи з концертами за всі ці роки.

Лоліта   демонструвала фоловерам, як  вміло розпалює піч дровами в своєму  дворі. І радіє, що  зараз має сили, щоб  приносити дрова і гроші, щоб їх купити.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лоліта зробила цинічну заяву про початок війни в УкраїніВиконавиця з РФ Лоліта, яка підтримує  злочинну політику  Кремля і повномасштабну війну в її рідній  країні,  розповіла, що початок  військового вторгнення   видавсь для неї, як  найстрашніший період  в житті. 

Як  зазначила колишня українка представникам пропагандистського видання "Стархіт", з 24 лютого 2022 року вона  живе в Росії, а її матір і дочка жили  увесь цей період  часу  в Україні. Коли  співачка дізналась  про вторгнення Росії  на  Україну, то водночас  почала розшукувати  знайомих, які  б  змогли  вивезти її близьких з-під ворожих обстрілів. Цей час  Лоліта називає найстрашнішим.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини