Головна Новини Світ Росія Співачка з України похвалилися чоловіком-путіністом у військовій формі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка з України похвалилися чоловіком-путіністом у військовій формі (ФОТО)

Корольова підтримує чоловіка-путініста

26 серпня 2023, 00:15 comments1425
Поділіться публікацією:

Екс-киянка  Наташа Корольова виходить на певний  рівень цинізму: спочатку  вона нічого не казала  про військове вторгнення  в Україну, пізніше  активізувала свої   зв'язки з артистами-путіністами, зображаючи при цьому  з себе жертву "київського режиму", бо має заборону на в'їзд. Проте зараз коли її батьківщина  відзначила  другий День незалежності в умовах  війни, вона перевершує все можливе.

Співачка з України похвалилися чоловіком-путіністом у військовій формі (ФОТО)

Наташа Корольова (фото з відкритих джерел)

Так, опальна співачка  та її чоловік Сергій Глушко, що своїми  напівоголеними принадами  спокушає  чужих жінок  і має псевдонім Тарзан, відмітили 20 років сімейного життя. Для цього Корольова та її коханий Тарзан  захотіли  поновити шлюбні клятви.

Російські   знаменитості прибули до  Санкт-Петербурга, де притоптана наречена надягнула  собі  білу фату, а  її стриптизер  вдягнувся у  військову форму. Фотографії  співачка  виклала на своїй сторінці в  соціальних мережах.

 "Збулася моя мрія. Через 20 років я побачила свого чоловіка у формі", — написала вона

Потрібно  сказати, що Тарзан в молодості   вчився у військовому училищі, і  мав звання старшого лейтенанта. Але  військову кар'єру  залишив ще в дев'яностих, бо не вистачало грошей. Що він — офіцер, Глушко нагадує  тільки для того, щоб мати привід для  чергової  порції  пропагандистських наративів.  Проте Тарзан швидко призабуває про честь  офіцера, коли є ситуація,  щоб самому  брати участь у  війні, яку він  повсюди  підтримує .  Тарзану  тепер  53 роки, він підпадає під шкалу  призовного віку.

Співачка з України похвалилися чоловіком-путіністом у військовій формі (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Корольова вперше відверто розповіла про конфлікт між її матір'ю і Тарзаном через війну в Україні. Російська знаменитість  Наташа Корольова,  що до цього часу не осудила військове вторгнення на свою батьківщину,  прийняла рішення  висловитись про конфліктну ситуацію  між її матір’ю  і чоловіком Тарзаном, що виступає за продовження війни  в  країні, де народилась його дружина. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини