Головна Новини Світ Росія Співачка з України влаштувала в Росії ще одну "голу вечірку"
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка з України влаштувала в Росії ще одну "голу вечірку"

Співачка Лоліта знову потрапила під хвилю ненависті через своє відверте вбрання

16 червня 2024, 23:45 comments2395
Поділіться публікацією:

Колишня  українка,   а тепер російська зірка Лоліта Мілявська, яка  чимало часу  живе і співає в країні-окупантці,  виступала на вечірці в одному з московських  ресторанів. При цьому,  співачка  зовсім недавно реабілітувалась   опісля "голої" вечірки Насті Івлєєвої.

Співачка з України влаштувала в Росії ще одну "голу вечірку"

Лоліта Мілявська (фото з відкритих джерел)

В мережах оприлюднили  відеоролик  виступу  Лоліти  і  користувачі  висловили   незадоволення  надто короткою  сукнею   зірки.

"Знову за своє, не минуло й пів року після "голої" вечірки. Чи їй здається, що всі забули і "це — інше"? Куди дивляться Мілонов із Бородіним?", — пише одна з користувачок соцмереж.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лоліта розповіла про свою кремлівську пенсію. Колишня українська  співачка Лоліта Мілявська (уродженка Закарпаття) зі скандальною репутацією, яка вже  чимало років прислуговує вірою і правдою кривавій путінській  владі, розповіла своїм фоловерам, яку вона  зараз має російську пенсію  в країні-агресорці. 

Лоліта  особливо  виділила, що  гордиться бути "бабкою" — і  тепер дякує   кремлівській  владі за отриману надбавку до своєї  пенсії. Але при цьому, коли сприймати за правду  слова  зірки, їй таких грошей  не вистачає  для звичного для неї  способу  життя. Тому співачка  активно  витрачає гроші, які вона відклала, гастролюючи з концертами за всі ці роки. Лоліта   демонструвала фоловерам, як  вміло розпалює піч дровами в своєму  дворі. І радіє, що  зараз має сили, щоб  приносити дрова і гроші, щоб їх купити.

Виконавиця з РФ Лоліта, яка підтримує  злочинну політику  Кремля і повномасштабну війну в її рідній  країні,  розповіла, що початок  військового вторгнення   видавсь для неї, як  найстрашніший період  в житті. 
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини