Головна Новини Світ Росія Співпраця міцнішає: Путін рятує свого свого друга від потопу
commentss НОВИНИ Всі новини

Співпраця міцнішає: Путін рятує свого свого друга від потопу

Своєю чергою північнокорейський лідер Кім Чен Ин відповів на таку пропозицію Путіна.

4 серпня 2024, 18:10 comments1061
Поділіться публікацією:

 Російський диктатор Володимир Путін запропонував Північній Кореї гуманітарну допомогу для ліквідації наслідків нещодавніх повеней. Обидві країни підтвердили цю інформацію, повідомляє Associated Press.

Співпраця міцнішає: Путін рятує свого свого друга від потопу

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Видання зазначає, що ця допомога від РФ є ще однією ознакою поглиблення відносин між двома країнами. У своєму посланні до лідера КНДР Кім Чен Ина Путін "висловив глибоке співчуття та підтримку", а також заявив про готовність надати термінову допомогу у разі стихійного лиха, щоб допомогти Північній Кореї відновитися після повені, йдеться у повідомленні Центрального телеграфного агентства Кореї (KCNA).

Російське агентство "ТАСС" опублікувало аналогічне повідомлення, зазначивши, що Путін у своєму посланні до Кіма написав: "Ви завжди можете розраховувати на нашу допомогу і підтримку".

Кім подякував Путіну за таку пропозицію та зазначив, що він "глибоко відчуває особливі емоції до справжнього друга у найважчий період". Проте лідер КНДР додав, що його країна розробила власні плани реабілітації та звернеться за допомогою до Росії пізніше, якщо вона знадобиться, передає KCNA.

27 липня сильні дощі на північному заході країни затопили 4 100 будинків, 7 410 акрів сільськогосподарських полів, а також багато інших громадських будівель, доріг та залізниць, повідомило видання KCNA. Наразі інформації про жертви немає.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін вигадав новий план, як зупинити допомогу Заходу для України. Російський диктатор Володимир Путін планував передати ракети та інше озброєння єменським хуситам для дестабілізації ситуації в регіоні та тиску на Захід. Таким чином, Росія планувала посилити своє військове партнерство з Іраном. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини