Головна Новини Світ Росія США підтвердили приїзд Герасимова до Ізюму і розповіли в чому була екстреність візиту
commentss НОВИНИ Всі новини

США підтвердили приїзд Герасимова до Ізюму і розповіли в чому була екстреність візиту

Кремлівську верхівку непокоїть, що наступ на сході України просувається надто повільно

2 травня 2022, 14:27 comments3877
Поділіться публікацією:

Американські чиновники справді підтверджують інформацію, що просочилася в деякі ЗМІ, про те, що начальник Генштабу Збройних сил РФ Валерій Герасимов приїжджав у тимчасово окуповані родзинки. Причина приїзду Герасимова була пов'язана з тим, щоб вплинути на прискорення масованого наступу російських військ, яке практично зупинилося. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на The New York Times.

США підтвердили приїзд Герасимова до Ізюму і розповіли в чому була екстреність візиту

Валерій Герасимов. Фото: з відкритих джерел

Повідомляється, що Герасимов приїхав до України наприкінці минулого тижня. Він провів нараду на російській базі, яку окупанти розташували у школі №12 в Ізюмі. Там він недовго пробув. Вже у суботу ввечері відбув у Москву.

У свою чергу, джерела ВСУ підтвердили в інтерв'ю виданню, що українські захисники знають про розташування ворога в школі №12 в Ізюмі. Тож завдали туди кілька точних ударів. Після атаки російська армія втратила приблизно 200 військових. Також було ліквідовано одного генерала.

При цьому у Вашингтоні вважають, що візит начальника Генштабу Росії свідчить про проблеми у російській армії. Також військовий аналітики на Заході вважають, що незважаючи на те, що Кремль суттєво зменшив кількість своїх цілей в Україні, російська армія досі має проблему тилового забезпечення та координації між своїми військами. Також росіяни досі не можуть нічого вдіяти із запеклим опором українського народу.

Читайте також на порталі "Коментарі" – військовий історик назвав дату, коли Україна отримає перевагу над росією на фронті. Українським військовим потрібно протриматися ще до двох тижнів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини