Головна Новини Світ Росія Стала відома кількість нових дронів, які Росія отримала від Ірану
commentss НОВИНИ Всі новини

Стала відома кількість нових дронів, які Росія отримала від Ірану

Президент України Володимир Зеленський заявляє, що нова постача іранських дронів-камікадзе Shahed, яку отримала Росія від Ірану, – 250 штук

19 грудня 2022, 15:44
Поділіться публікацією:

Росія отримала від Ірану чергову партію "шахедів" в кількості 250 штук сказав Президент України під час звернення до учасників зустрічі лідерів Об’єднаних експедиційних сил Сполученого Королівства (JEF), пишуть "Коментарі".

Стала відома кількість нових дронів, які Росія отримала від Ірану

У Росії чергова партія іранських «шахедів»

"Цієї ночі Україна знову була атакована іранськими дронами, випущено 34 "Шахеди". Я говорю і кількість, і назву, і цілком конкретно – 250, стільки всього "Шахедів" зараз отримала держава-терорист", – сказав Володимир Зеленський. Президент також нагадав, що російські ракети та іранські дрони застосовуються постійно для залпів по Україні, і в першу чергу — по енергетичних об’єктах і об’єктах інфраструктури.

"Унаслідок цього міста-мільйонники та більшість українських регіонів залишилися абсолютно без електрики. Загалом на вечір 16 грудня були відключені від енергопостачання 22 мільйони 408 тисяч українців. Більш як десяти мільйонам людей було перервано постачання води й тепла. Уявіть, який масштаб у цього терору. І уявіть, що його можна зупинити. Саме зараз і багато в чому саме від вас залежить, коли і як закінчиться ця війна. Що успішніші наші сили оборони, то швидше російська агресія зазнає краху", – наголосив президент України.

Перевірити дані про постачання дронів неможливо. Ні Російська Федерація, ні Іран не оголошують публічно про ці надходження.

Днями "коментарі" писали, що Російська Федерація поновила удари по Україні іранськими дронами-камікадзе Shahed-136 завдяки новій партії, але використовує їх ощадливіше. Адже нова партія менша за першу. Російські військові бояться вразливості своїх позицій в тимчасово окупованому Криму й тому перенесли місця пусків іранських безпілотних літальних апаратів (БПЛА) до Краснодарського краю РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

cccv

19 грудня 2022, 17:17

Зачeм плaтить за ceкc или дарить подарки и ходить на свидания если можно просто найти девку для сeкca Здесь ------ https://e.vg/pisy


Новини