Головна Новини Світ Росія Стали відомі три країни, де росіяни масово скуповують нерухомість
commentss НОВИНИ Всі новини

Стали відомі три країни, де росіяни масово скуповують нерухомість

В Туреччині росіяни скуповують по 34 квартири на день

12 жовтня 2022, 08:30 comments3303
Поділіться публікацією:

Тікаючи від мобілізації росіяни все частіше перебираються до інших країн, які більш-менш нейтрально ставляться до Росії та не запроваджують санкції. Саме тому Туреччина стала лідером серед всіх країн, де громадяни Росії масово скуповують нерухомість. Саме повномасштабна війна в Україні призвела до того, що росіяни почали залишати свою країну. Так, за вісім місяців росіяни купили на 51% більше квартир у цій країні, а ніж за весь 2021 рік. Як інформує видання "Коментарі", про це пише "Moscow Time", посилаючись на дані Турецького інституту статистики.

Стали відомі три країни, де росіяни масово скуповують нерухомість

Росіяни купують житло у Туреччині. Фото: з відкритих джерел

Так партнерка Intermark Real Estate Ірина Мошева зауважила, з 19 по 23 вересня кількість заявок на купівлю нерухомості в Туреччині зросла в 5 разів порівняно з показниками середини місяця. Тікаючи від мобілізації росіяни стоять в черзі на придбання турецького житла. Саме тому на росіян припадає третина всього попиту нерухомості, яка продається в Туреччині. 

На другому місці за уподобаннями росіян нерухомість ОАЕ. В цю країну теж приїжджає дуже багато росіян, які хочуть обзавестися житлом. Ну і замикає трійку країн, які найбільше до вподоби росіянам, Грузія. В цю країну також масово переїжджають росіяни.

Соціологи звертають увагу на те, що поступається першим трьом країнам Казахстан. Проте в цій країні росіяни також масово скуповують нерухомість. 

Варто нагадати, що аналітики ISW вже звернули увагу на те, що давши старт частковій мобілізації в Росії Кремль запустив руйнівні процеси всередині російського суспільства. Росіяни все частіше почали замислюватися, що пропаганда насправді приховували невдачі російської армії на полі бою і тепер влада хоче кинути на війну простих людей, щоб уникнути остаточної поразки.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Росія посилила енергетичний терор України: як бути звичайним українцям та до чого готуватися. Експерти дали відповіді в ексклюзивному інтерв’ю нашому виданню.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини