Головна Новини Світ Росія Стало відомо, чому у майбутньому потрібно відмовитися від будь-яких розмов з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чому у майбутньому потрібно відмовитися від будь-яких розмов з Росією

Від будь-яких розмов з Росією потрібно відмовитися, про це у Фейсбуці відзначив колишній заступник генпрокурора Віктор Чумак. Як приклад, він навів розмову міністрів оборони Франції та РФ, після якої Кремль набрехав про її результати

4 квітня 2024, 12:20
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Франції Себастьян Лекорню провів телефонну розмову із міністром оборони країни-агресора Сергієм Шойгу. За її результатами, в Кремлі заявили, що Париж нібито погодився вести діалог з РФ щодо ситуації в Україні та обговорювати мирні переговори.

Стало відомо, чому у майбутньому потрібно відмовитися від будь-яких розмов з Росією

Лекорню і Шойгу

Цю заяву у Парижі спростовують. Там відзначають, що інформація про готовність вести переговори щодо України не відповідає дійсності.

Тобто, підкреслює Віктор Чумак, треба зрозуміти, що вести будь-які переговори з Росією не має сенсу, вони все одно збрешуть про результати такого діалогу.

"Про щоби ви не розмовляли з росіянами — вони все одно збрешуть для своєї аудиторії, а сам факт вашої розмови представлять як факт слабкості і вас і всього Заходу",
— підкреслив Чумак.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що міністри оборони Франції та Росії провели телефонну розмову, за результатами якого в Кремлі заявили про готовність Парижу вести з Москвою переговори щодо ситуації в Україні.

Разом з тим, за даними західних ЗМІ, президент Франції Еммануель Макрон навпаки переконує лідерів США та Німеччини посили підтримку України та відмовитися від червоних ліній у питанні протидії Росії. На його думку, Кремлю потрібно послати чіткий сигнал, що ЄС та НАТО готові до будь-яких варіантів, навіть військових.

При цьому буцімто у Німеччині та США наразі не готові вести проти Росії більш жорстку політику. Зокрема, Вашингтон боїться бути втягнутим у пряму війну з Росією. Такі ж страхи і у канцлера Німеччини Олафа Шольца, який власне тому і відмовляється надати Україні далекобійні ракети "Таурус".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини