Головна Новини Світ Росія Стало відомо, куди РФ кине воювати мобілізованих росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, куди РФ кине воювати мобілізованих росіян

Мобілізовані військові воюватимуть на тимчасово окупованих територіях України

29 вересня 2022, 23:53 comments1185
Поділіться публікацією:

У російському оборонному відомстві розповіли, що мобілізованих за наказом Путіна росіян, кинуть воювати на окуповані території України. Також вони увійдуть до складів підрозділів резерву та посилення. Про це повідомляють російські РИА Новости, посилаючись на інформацію Міноборони РФ.

Стало відомо, куди РФ кине воювати мобілізованих росіян

Мобілізація в РФ (фото з відкритих джерел)

"Громадяни, призвані по мобілізації, розпочали бойове злагодження на полігонах у безпосередній близькості до районів виконання бойових завдань. Після проведення бойового злагодження, підрозділи, укомплектовані відмобілізованими громадянами, розпочнуть виконання завдань у складі підрозділів резерву та посилення", -  повідомили у відомстві оборони РФ.

Під поповненням підрозділів резерву та посилення, мають на увазі нові сполуки та поповнення чинних, що зазнали серйозних втрат на війні.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Держдумі РФ оголосили рішення про виїзд за кордон військовозобов'язаних. Громадянам Росії, які перебувають на військовому обліку, не можна виїжджати за межі країни. Спікер Держдуми послався на федеральний закон "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію в Російській Федерації", що забороняє виїзд без дозволу військових комісаріатів. Раніше низка російських ЗМІ повідомляла, що чоловікам мобілізаційного віку після "референдумів" заборонять залишати межі Росії. Для перетину кордону чоловікам доведеться отримувати дозвіл від військкомату. Варто зазначити, що за тією інформацією, яку раніше надали в британській розвідці, президент РФ Путін оголосить про незаконну анексію українських територій 30 вересня. Цього дня російський диктатор планує звернення до парламенту. Цього ж дня московською владою на Червоній площі заплановано концерт на підтримку цієї анексії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/179875
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини