Головна Новини Світ Росія Стало відомо, на який крок побоюється йти Путін навіть попри «перемогу» на виборах
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, на який крок побоюється йти Путін навіть попри «перемогу» на виборах

Російський диктатор Володимир Путін навіть після того, як отримав рекордну «перемогу» на сфальсифікованих виборах все ж побоюється оголошувати тотальну мобілізацію в РФ, заявив в ефірі «Еспресо» аналітик Defense Express Сергій Згурець

19 березня 2024, 12:11 comments1095
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін налаштований на довгу війну в Україні. В принципі, говорить Згурець, це не є якоюсь несподіванкою, адже про такі наміри неодноразово говорили і представники іноземних спецслужб. За їх даними, РФ готова вести бойові дії ще років два-три, при цьому такої ж інтенсивності, як і зараз.

Стало відомо, на який крок побоюється йти Путін навіть попри «перемогу» на виборах

Володимир Путін

При цьому, як відзначив експерт, основним питанням після путінських виборів є те, чи російський диктатор оголосить загальну мобілізацію. Справа у тому, вважає експерт, що таке рішення може викликати загальне невдоволення в Росії, і кремлівський диктатор все ж побоюється реакції свого електорату.

Разом з тим Згурець повідомив, що зараз в Росії мобілізують щомісяця понад 20 000 осіб і цього достатньо, аби підтримувати поточний темп ведення загарбницької війни. Проте, за його словами, цього недостатньо для формування резервів. Втім, Путін все ж боїться реакції населення на тотальну мобілізацію.

"Адже він усвідомлює, що оголошення більшої мобілізації може призвести до зростання внутрішньої напруги серед російського населення",
- підкреслив Згурець.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що країна-агресор планує після путінських виборів оголосити мобілізацію на тимчасово окупованих територіях України. Начебто вона планує забрати до лав своєї загарбницької армії 300 тис. українців. При цьому голова Запорізької ОВА Іван Федоров вважає, що саме таку кількість українців може бути мобілізовано до військ окупантів. За його інформацією, вже зроблені кроки, аби оперативно мобілізувати українських чоловіків.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини