Головна Новини Світ Росія Стало відомо скільки грошей витрачає Росія на розробку суперзброї
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо скільки грошей витрачає Росія на розробку суперзброї

Росія працює над створенням новітнього ракетного комплексу

11 лютого 2021, 14:50
Поділіться публікацією:

Стало відомо, які суми інвестує російська влада в розробку потужної новітньої зброї. Про це повідомив колишній міністр оборони Росії Сергій Іванов, повідомляє РБК.

Стало відомо скільки грошей витрачає Росія на розробку суперзброї

Скільки грошей Росія витрачає на озброєння - названо суму. Фото: newsru.com

Зараз російські розробники займаються створенням нових видів озброєння, серед яких гіперзвуковий ракетний комплекс "Авангард" та лазерний комплекс "Пересвіт". Робота над цими проектами ведеться вже десять років. Щороку на розробку та вдосконалення установок з бюджету країни виділяли 10-20 мільярдів рублів. Якщо перевести на українську національну валюту — 3,8 мільярда гривень.

"Для Збройних сил [ця сума] при теперішньому трильйонному бюджеті — майже непомітні витрати", — зазначив міністр оборони.

Нагадаємо, що раніше терорист і діяч бойовиків самопроголошених "ЛДНР" Михайло Полінков на прізвисько "Кришталик" опублікував документи форуму сепаратистів під назвою "Руський Донбас", який вони проводять в Донецьку.

Бойовики опублікували фінальну версію так званої доктрини, яка складається з семи пунктів. Варто звернути пильну увагу на шостий пункт "документа", де розповідається про те, що "ДНР-ЛНР" повинні "встановити контроль над усіма територіями Донецької і Луганської областей". Простіше кажучи — захопити решту територій Донбасу. Детальніше про плани бойовиків дивіться в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що у представництві Президента України Володимира Зеленського в АРК Крим розповіли про те, як припиняють спроби Росії легалізувати окупацію півострова за допомогою наукового співтовариства. Про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rbc_news/24820
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини