Головна Новини Світ Росія Стало відомо, скільки строковиків Путін хоче ще кинути на війну проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки строковиків Путін хоче ще кинути на війну проти України

З 1 жовтня по 31 грудня 2024 року починається призов на військову службу громадян Російської Федерації віком від 18 до 30 років

сьогодні, 15:10
Поділіться публікацією:

Володимир Путін розпорядився провести з 1 жовтня по 31 грудня 2024 року призов на військову службу громадян Російської Федерації у віці від 18 до 30 років, які не перебувають у запасі і підлягають призову на кількість 133 тисяч осіб. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє портал правової інформації РФ.

Стало відомо, скільки строковиків Путін хоче ще кинути на війну проти України

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Цим же указом проводиться звільнення з військової служби солдатів, матросів, сержантів і старшин, термін військової служби на заклик яких минув.                                                                            

Читайте також на порталі "Коментарі" — у вересні Володимир Путін наказав збільшити чисельність російської армії на 180 000 осіб. Указ диктатора набуде чинності у грудні. При цьому в Інституті вивчення війни (ISW) вважають, що рішення Кремля щодо збільшення чисельності російської армії продиктоване не лише метою збільшення наступального пориву в Україні. Москва переслідує куди більш довгострокову мету, що виходить за межі війни проти України. При цьому командувач ВПС США в Європі та Африці Джеймс Хекер вважає, що незважаючи на те, що росіяни в Україні зазнають великих втрат, путінська армія зараз не тільки збільшилася в рази, а й стала сильнішою, ніж була до повномасштабного вторгнення в Україну в лютому 2022 року. року. Чи може Путін почав серйозно розглядати війну з країнами НАТО? Навіщо він вирішив збільшити армію ? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у США розповіли, навіщо Путін насправді вирішив збільшити армію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини