Головна Новини Світ Росія Стало відомо, скільки російська армія знаходитиметься біля кордонів України
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки російська армія знаходитиметься біля кордонів України

За словами російських військових чиновників, вони проводять наймасштабніші навчання за 30 років

13 квітня 2021, 17:41 comments1671
Поділіться публікацією:

Наявність військових підрозділів російської армії поблизу українських кордонів турбує багатьох жителів нашої країни. Як повідомляє "Фокус", нарешті стали відомі терміни перебування військових і різної техніки поблизу західних областей України.

Стало відомо, скільки російська армія знаходитиметься біля кордонів України

Армія РФ пробуде біля кордонів України ще два тижні. Фото з відкритих джерел

За словами голови Міноборони РФ Сергія Шойгу, навчання російської армії у Воронезькій області продовжаться ще два тижні. За масштабністю ця передислокація і виконання поставлених тренувальних завдань, як стверджує військовий начальник, є одними з найбільших за останні три десятиліття.

Шойгу вважає, що подібна перевірка боєготовності армії Росії повністю виправдана. Важливою причиною цього чиновник називає передислокацію військових об'єднань НАТО в різних країнах Балтії та Євросоюзу.

Військовослужбовці двох російських армій, а також представники трьох об'єднань ВДВ — саме такі представники бойової сили знаходяться біля кордонів України, за словами Шойгу. Також чиновник стверджує, що бійці вже продемонстрували гарну підготовку і реалізовують себе в запропонованих їм навчальних завданнях.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Воронезький регіон в уряді Росії чомусь визнали найвдалішим місцем для дислокації власної армії. Саме в цій області був розбитий польовий військовий табір росіян, а також спостерігається скупчення різної техніки: танків, бойових машин, наявність достатньої кількості зброї.

У нашому матеріалі ви можете дізнатися більше деталей, а також ознайомитися з фото- і відеоматеріалами, що підтверджують статистичні дані.

Також пропонуємо вам прочитати, як українські захисники потролили російських бойовиків на Донбасі за допомогою пісень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини