Головна Новини Світ Росія Стало відомо, як Путін «продасть» своїй челяді припинення агресії проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, як Путін «продасть» своїй челяді припинення агресії проти України

Путін буде повертати своїх військових в РФ для нібито захисту від НАТО

10 вересня 2024, 12:33 comments4221
Поділіться публікацією:

Колишній посол України в США Валерій Чалий відзначив, що кремлівський цар Володимир Путін може легко продати своїй челяді припинення агресії проти України, як реальну перемогу у війні.

Стало відомо, як Путін «продасть» своїй челяді припинення агресії проти України

Володимир Путін

Зокрема, дипломат навіть детально описав план, як може діяти кремлівський диктатор. Зокрема, через офіційні росЗМІ заявить, що для досягнення заявлених цілей "СВО" ухвалено рішення перегрупувати російські війська, що перебували у районах Донецьку та Луганську для нарощування сил на Курському та Московському напрямках.

РосЗМІ повідомлять, що з цією метою протягом лише трьох діб проведено операцію зі згортання та організованого перекидання донецько-луганського угруповання військ на територію РФ. Також вони зазначать, що у ході операції проведено низку відволікаючих та демонстраційних заходів реального виводу російських військ з Кримського півострова. При цьому вони підкреслять, що Чорноморський флот РФ нібито провів унікальну операцію з евакуації до Новоросійська всіх 100% техніки, яка ще залишилася після ударів ЗСУ. Кримський міст підірваний надійно і не піддається відновленню. Ворог відрізаний.

"Ці блискучі маневри, проведені в рекордні строки, завершують "спеціальну військову операцію" і демонструють надзвичайну мобільність, цілеспрямованість російської армії, а також прозорливість нашого очільника. Саме його дії на випередження тепер не дадуть можливості НАТО захопити територію РФ. Приєднання України до НАТО і відповідні взяті на себе зобов’язання створює для українців геополітичний бар’єр для подальшого наступу і захоплення території РФ. Ворог не пройшов! Перемога, як ми і раніше вам неодноразово повідомляли — за нами!” – зазначив Чалий.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що РФ визначилася із метолом захоплення України і це не військовий шлях.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини