Головна Новини Світ Росія Стало відомо, яке рішення ухвалила влада Бєлгорода після серії вибухів
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, яке рішення ухвалила влада Бєлгорода після серії вибухів

У Бєлгороді на тлі вибухів припинили роботу всі торгові центри

14 березня 2024, 16:04 comments2302
Поділіться публікацією:

За настійними рекомендаціями місцевої влади у Бєлгороді почали масово закриватися торгові центри через загрозу обстрілу. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "УНІАН".

Стало відомо, яке рішення ухвалила влада Бєлгорода після серії вибухів

Бєлгородська область. Фото: із відкритих джерел

Інформагенство зазначає, зокрема до кінця дня не працюватимуть ТЦ "СітіМолл", "Ріо" та "МегаГрін". У торговому центрі "Ріо" скасували всі заходи, заплановані на 16 та 17 березня. У повідомленні ТРЦ "Ріо" прямо говориться, що рішення припинити роботу було ухвалено на основі "рекомендацій" місцевої влади.

Варто зазначити, що 14 березня у Бєлгороді на фоні сирен повітряної тривоги пролунала серія вибухів. У мережі з'явилися відео, на яких чути звуки "прильотів" і видно дим, що піднімається від пожежі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — пішла третя доба рейду легіону "Свобода Росії" (ЛСР), Російського добровольчого корпусу (РДК) та Сибірського батальйону на територію Курської та Бєлгородської областей. Російські добровольці заявили, що зроблять усе, щоб у прикордонних районах жодних виборів Путіна не було. Вони закликали місцевих жителів евакуюватися, наголошуючи, що змушені завдавати ударів по містах, звідки путінська армія обстрілює Україну. Завданням максимум називають повалення путінського режиму. Про що говорить те, що відбувається? Чому так мляво реагує Кремль? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – радник глави Офісу президента Михайло Подоляк вважає, що дії Легіону "Свобода Росії" та РДК на території Курської та Білгородської областей РФ зараз не змінять думку всього російського суспільства, адже росіяни досі не усвідомлюють, що війна переходить на їхню територію саме через дії Путіна.

Раніше "Коментарі" писали – у США попередили, що росіяни як ніколи близькі прорвати фронт.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Віктор

14 березня 2024, 18:26

"настійними рекомендаціями"? Може відстійними? Важко ж вам дається українська! (правильно було писати "наполегливими").


Новини