Головна Новини Світ Росія Стало відомо, які рішення країн НАТО, порадували Кремль
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, які рішення країн НАТО, порадували Кремль

Спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков порадувався відсутності єдиної позиції серед країн членів НАТО у питанні надання Україні дозволу на те, щоб завдавати ударів західною зброєю по території РФ

28 травня 2024, 15:28
Поділіться публікацією:

Спікер диктатора Дмитро Пєсков заявив, що на Заході відсутня єдина думка щодо використання зброї країн НАТО для ударів по території Росії. Проте заяву генсека НАТО Єнса Столтенберга він назвав "безвідповідальною".

Стало відомо, які рішення країн НАТО, порадували Кремль

Дмитро Пєсков

"Ми бачимо, що єдності думок у західному таборі з цього питання немає. Є "гарячі голови", які роблять абсолютно безвідповідальні, провокаційні заяви, до яких я відношу недавню заяву пана Столтенберга",
— заявив речник кремлівського диктатора.

Пєсков висловив упевненість у тому, що нібито в західному таборі є також і ті, "хто ставить питання, а чи потрібно далі так ескалювати".

На думку спікера кремлівського диктатора, ситуація стає дедалі гіршою.

"Оголтілий військовий запал західників починає домінувати. Нам треба вживати заходів, нам треба стояти на своєму і продовжувати "СВО"
, — заявив речник кремлівського диктатора.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Київ просив своїх західних союзників надати дозвіл на використання їхньої зброї для того, щоб вражати військові цілі на території Росії. Про те, що Україні важливо отримати такий дозвіл, говорили низка експертів, у тому числі й закордонних. За їхніми словами, РФ планомірно знищує Україну, а вона навіть не може ефективно захиститись від таких дій.

Водночас, західні партнери не підтримують ідею надати Україні такий важливий для неї дозвіл. Серед піонерів "такої заборони" – Сполучені Штати та Німеччина. Проте, дискусія з приводу завдання ударів по території РФ західною зброєю все ж таки почалася. Є шанс, що думка провідних країн у цьому питанні все ж таки зміниться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини