Головна Новини Світ Росія Стало відомо, яку таємницю намагається приховати Кремль про катастрофу вертольота Раїсі
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, яку таємницю намагається приховати Кремль про катастрофу вертольота Раїсі

Виявляється, на борту вертольота президента Ірану Ібрагіма Раїсі, який зазнав аварії, перебував громадянин Росії, а саме Кручов, повідомляє військовий оглядач Олександр Коваленко. Цю інформацію РФ намагається всіляко приховати

22 травня 2024, 20:35
Поділіться публікацією:

В історії з катастрофою вертольота іранського президента Ібрагіма Раїсі не все так просто, як здається на перший погляд, наголошує військовий оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко.

Стало відомо, яку таємницю намагається приховати Кремль про катастрофу вертольота Раїсі

Ібрагім Раїсі

Він звернув увагу на те, що після аварії вертольота російська сторона навіть запропонувала допомогу у проведенні рятувальної операції. А все тому, зазначив експерт, що на борту перебував громадянин Росії якийсь пан Кручов.

За його словами, про дев'ятого загиблого внаслідок авіакатастрофи пасажира повідомили лише деякі ЗМІ Ірану, а також грузинське інтернет-видання Business Media та індійське Lokmat Times. При цьому всі російські видання промовчали про те, що в авіакатастрофі загинув громадянин їхньої країни.

У той же час Коваленко звертає увагу на те, що після інформації про катастрофу, кремлівський диктатор Володимир Путін посеред ночі провів термінову зустріч з послом Ірану в Москві. При цьому на тій зустрічі були присутні міністр оборони, голова Радбезу та Генштабу та інші. Експерт сумнівається, що весь цей натовп чиновників був присутній на зустрічі лише для того, щоб висловити стурбованість долею іранського президента.

"Не виключено, що Кручов мав безпосереднє відношення до ядерної програми Ірану та супроводжував президента Раїсі у цій поїздці не просто так. І приховування його присутності на борту Bell-214 було дуже важливим для Росії і про долю саме цієї людини російське військово-політичне керівництво переймалося насамперед",
— наголосив Коваленко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, хто може стояти за смертю іранського президента Ібрагім Раїсі. Зокрема навіть є думка про те, що його прибрали "свої". Про це може свідчити той факт, що гелікоптери з кортежу президента навіть не намагалися шукати президентський вертоліт, який зник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини