Головна Новини Світ Росія Стало відомо, за яких умов на Заході можуть піти на фізичну ліквідацію Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, за яких умов на Заході можуть піти на фізичну ліквідацію Путіна

На Заході можуть прийняти рішення фізично ліквідувати кремлівського диктатора Володимира Путіна, сказав в ефірі 24 каналу політтехнолог Михайло Шейтельман

19 червня 2024, 19:52 comments2459
Поділіться публікацією:

Як повідомив політтехнолог Михайло Шейтельман, кремлівський диктатор Володимир Путін тримається подалі від неперевірених людей і відвідує лише дружні до терористичної Росії країни, при цьому завжди в супроводі винищувачів. При цьому експерт навіть не сумнівається у тому, що під час зустрічей G7, "Рамштайну", організованих Пентагоном, без сумніву, обговорювались варіанти фізичної ліквідації Путіна.

Стало відомо, за яких умов на Заході можуть піти на фізичну ліквідацію Путіна

Володимир Путін

При цьому політтехнолог нагадав, що генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що ядерні сили НАТО, зокрема США та Великобританії, перебувають у підвищеній бойовій готовності. Шейтельман заявив,, очевидно, світ знаходиться на початку ядерної війни. Раніше лише Путін погрожував світові ядерною війною, а тепер НАТО погрожує Росії, додав він.

За словами політтехнолога, на Заході розглядають можливість ліквідації Путіна, щоб зупинити ядерну війну, і це може бути здійснено. При цьому він переконаний, що Путін також усвідомлює цю загрозу, тому й ліквідував Пригожина – силами ППО або підривом літака.

На думку Шейтельмана, російські спецслужби вживають усі необхідні заходи безпеки. Путін літає лише у супроводі винищувачів, бо будь-де може статися що завгодно. Проте, зазначає Шейтельман, ліквідація диктатора – це надзвичайно важливе політичне рішення, яке буде прийняте лише в критичній ситуації.

"Якщо буде висока ймовірність, що Путін планує застосувати ядерну зброю, то Джо Байдену доведеться приймати рішення чи завдавати удар по Росії, чи ні", – зауважив Михайло Шейтельман.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, за яких умов Путін може прийняти рішення застосувати ядерну зброю в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини