Головна Новини Світ Росія Стало зле в літаку: в Росії раптово помер кремлівський політик та чоловік російської співачки
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало зле в літаку: в Росії раптово помер кремлівський політик та чоловік російської співачки

У РФ несподівано помер чоловік путіністки Гурцкой Кучеренко

21 травня 2023, 23:30
Поділіться публікацією:

Вчора ввечері, 20 травня, в РФ пішов з життя  чоловік російської співачки Діани Гурцкой. Як інформують російські ЗМІ, вертаючись із службової поїздки, помер заступник Міністра науки і вищої освіти РФ Петро Кучеренко.

Стало зле в літаку: в Росії раптово помер кремлівський політик та  чоловік російської співачки

Петро Кучеренко (фото з відкритих джерел)

Російському посадовцю, який перебував на Кубі з делегацією освітнього міністерства, стало зле просто в літаку, яким поверталась в  країну російська делегація.

Борт з РФ  екстрено зробив посадку в місті Мінеральні Води, де тамтешні лікарі намагались реанімаційними заходами  врятувати  чоловіка російської зірки, але їх зусилля виявились марними.  Зараз офіційно причини раптової смерті не повідомляють.

Російські медіа пишуть,  що в російського заступника Міністра науки і вищої освіти був  серцевий напад.

Гурцкая і Кучеренко побралися у вересні 2005 року. 29 червня 2007 року в родині народивсь первісток. Хлопчик отримав ім’я  Костянтин.

Сама ж Діана Гурцкая  дотримується думки, що занесена в базу Миротворця за те, що підтримувала  співачку  Юлію  Самойлову, якій було заборонено  в'їзд в Україну для участі в музичному конкурсі Євробачення 2017.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що помер відомий російський модельєр Валентин ЮдашкінВ терористичній РФ  пішов з життя зірковий кутюр'є і модельєр Валентин Юдашкін. Як повідомляють, російському модельєру було 59 років і він вів  боротьбу з онкологічною  хворобою. Зірковий кутюр’є  вів боротьбу з раком з 2016 року. Він  потрапив у скандальну історію,  після того, як не засудив напад  Росії на Україну. Він  був єдиним з росіян, якому було  заборонено брати участь у Тижні моди в Парижі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини