Головна Новини Світ Росія Стара-справжня коханка Путіна на фоні чуток про свою "заміну" прийшла на інавгурацію та зробила заяву про Олімпіаду
commentss НОВИНИ Всі новини

Стара-справжня коханка Путіна на фоні чуток про свою "заміну" прийшла на інавгурацію та зробила заяву про Олімпіаду

Аліна Кабаєва після інавгурації Володимира Путіна видала маячню про Олімпіаду-2024 у Парижі.

7 травня 2024, 23:55 comments6190
Поділіться публікацією:

Російська спортсменка зі скандальною репутацією  Аліна Кабаєва після "інавгурації" російського диктатора Володимира Путіна (за даними ЗМІ вона багато років була його коханкою і навіть нібито народила йому дітей) сказала, що коли Мінспорт країни-агресорки  РФ погодить  участь  спортсменів з РФ  в Олімпіаді-2024 без прапора та гімну, то останні  таки поїдуть в Париж. Відповідний  відеоролик  з пропагандистськими думками Кабаєвої оприлюднив портал SHOT.

Стара-справжня коханка Путіна на фоні чуток про свою "заміну" прийшла на інавгурацію та зробила заяву про Олімпіаду

Аліна Кабаєва (фото з відкритих джерел)

Кабаєва дала відповідь на запитання журналіста, чи буде російський прапор підніматись на міжнародних змаганнях протягом найближчих 10 років.

"Ну, звичайно, буде підніматися (прапор країни-агресора РФ підніматися на міжнародних змаганнях -ред). Вони всі думають, що наш спорт не буде розвиватися, а він розвивається. Тому, що є люди, які вболівають за спорт і розвивають його, і допомагають дитячо-юнацькому спорту", — переконана вона.

Кабаєва знову повторила кровожерливо-мілітаристську риторику російських  пропагандистів,  заявляючи: мовляв, спортсмен — "той самий воїн, він підпорядковується тренерам, які ухвалюють рішення щодо участі в тих чи інших змаганнях".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що нова пасія Путіна просить повернути його популярний мережевий ресторан. Ймовірна нова пасія  диктатора Путіна Катерина Мізуліна, яка висловлює  захват від кривавого вторгнення терористичної Росії в Україну, просить свого диктатора  повернути в Росію  мережеві ресторани — Макдональдс. За інформацією пропагандистського телеграм-каналу "Кремлівська табакерка", Мізуліна звернулась до Путіна під час особистого спілкування наприкінці минулого тижня.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини