Головна Новини Світ Росія Став відомий регіон, який найменше голосував за Путіна на "виборах" у Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Став відомий регіон, який найменше голосував за Путіна на "виборах" у Росії

ЦВК РФ оприлюднила результати так званих виборів у Росії, за якими стало відомо, які російські регіони найменше підтримують режим Путіна.

19 березня 2024, 10:30 comments7033
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Центральна виборча комісія РФ оголосила офіційні результати президентських "виборів". За їх даними виявилось, що найбільший відсоток голосів Путін отримав у Чечні, а найменше підтримали російського диктатора у Ненецькому автономному окрузі. 

Став відомий регіон, який найменше голосував за Путіна на "виборах" у Росії

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

ЦВК РФ повідомила остаточні результати "виборів" у Росії. Явка на них нібито склала 77,44%, а право проголосувати мали понад 112 млн громадян РФ.

Найбільшу підтримку Путін отримав у Чечні, де за російського диктатора проголосувало 98,99% росіян. Найменше за Путіна голосували у Ненецькому автономному окрузі — 79,08%, а також в Архангельській області — 79,25%.

Нагадаємо, що за результатами ЦВК так звані вибори в Росії закінчились перемогою Володимира Путіна у першому колі з рекордним результатом в історії РФ — 87,28%. Найближчі конкуренти Путіна залишились далеко позаду. Наприклад Микола Харитонов отримав 4,31%, Владислав Даванков — 3,85% і Леонід Слуцький — 3,2%.

Попри оголошенні результати "виборів" у Росії, західні країни заявили, що ставлять під сумнів ці дані. Вони вважають, що так звані президентські вибори в Росії були не демократичним, не законними та пройшли під тиском.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Міністерстві закордонних справ Німеччини заявили, що не будуть називати Путіна президентом Росії після оголошення результатів "виборів".

Також "Коментарі" писали, що у Міністерстві оборони України назвали план Путіна після "виборів" у Росії. За словами заступника міністра оборони російський диктатор проведе нову хвилю мобілізації в Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини