Головна Новини Світ Росія Став відомий секретний указ Путіна, щодо мобілізації – призвуть один мільйон людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Став відомий секретний указ Путіна, щодо мобілізації – призвуть один мільйон людей

Путін планує призвати один млн людей в армію РФ.

22 вересня 2022, 16:22
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

За даними анонімного джерела в адміністрації президента Російської Федерації Володимир Путін у своєму засекреченому сьому пункті документа про мобілізацію хоче залучити на війну в Україну 1 млн військовозобов’язаних. Про це повідомляє видання "Нова газета. Європа".

Став відомий секретний указ Путіна, щодо мобілізації – призвуть один мільйон людей

Путін планує призвати один млн людей в армію РФ. Фото з відкритих джерел

Володимир Путін ухвалив рішення розпочати часткову мобілізацію в РФ. Про це він заявив у своєму ранковому записі до громадян Росії  21 вересня. Також було опубліковано відповідний документ з кількома пунктами, один з них був засекречений під познакою "для службового користування".

Такий пункт зацікавив журналістів, як засипали питаннями речника президента РФ Дмитра Пєскова, після чого той відкрив інформацію, про що саме сьомий пункт, але не вдавався в деталі. Пєсков сказав, що сьомий пункт відповідає за кількість мобілізованих росіян. Але далі додав, що міноборони Російської Федерації Шойгу говорив, що мобілізованих буде 300 тис., отже в пункті сім указу про мобілізацію число 300 тис. сказав Пєсков.

Анонімний представник адміністрації РФ детальніше розповів, що насправді під цим пунктом. За його словами, увесь документ планувався позначити тільки "для службового користування", але вирішили зупинитись на пункті сім. Де за словами анонімного джерела кількість мобілізованих росіян становить один мільйон осіб.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, про те, що росіяни, які вийшли на протести отримують повістки. 

Також "Коментарі" писали, Володимир Зеленський виступив в ООН та назвав п'ять пунктів на шляху до миру в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

22 вересня 2022, 15:38

Краще, нехай вони закидають нас екологічно чистим м'ясом, ніж ядерною зброєю. Зараз їм є що втрачати: гідність, рівність та свободу. Ми за 31 рік збудували не державу, а підробку, яка стає інструментом глобального переділу та приниження переможених. Приклад: звільнених Путіним, який з особливою жорстокістю погодився віддати 215 за 1, охоронців майна старого Ріната, відправлять на комфортне життя у Турцію. Нашим коштом. Але це не все. До них, на побачення, нашим коштом, будуть їздити рідні, друзі, куми. В той час, коли інші чоловіки розділені Берлінським муром з гауляйтерами від рідних. Тобто є українці різних видів - український апартеїд, коли права людини не від народження, а від киворіжських гопників: якщо в них заслужив - маєш. Така, не держава, а Сталінська гидота


Новини