Головна Новини Світ Росія Ставка на відморозків. Російський опозиціонер пояснив нащо Путін тягне у влад «еліту «СВО»
commentss НОВИНИ Всі новини

Ставка на відморозків. Російський опозиціонер пояснив нащо Путін тягне у влад «еліту «СВО»

Російський диктатор Володимир Путін під час звернення до Федеральних зборів оголосив про створення програми «Час героїв». Як повідомив російський опозиціонер Геннадій Гудков у коментарі «24 каналу» Путіну потрібні відморозки у владі

5 березня 2024, 12:26
Поділіться публікацією:

Під час звернення до Федеральних зборів російський диктатор заявив, що російські військові є тією "елітою", котра повинна зайняти ключові посади у багатьох сферах державного життя.

Ставка на відморозків. Російський опозиціонер пояснив нащо Путін тягне у влад «еліту «СВО»

Володимир Путін

Як відзначив Гудков, зовсім не дивним є той факт, що Володимир Путін тягнеться до "жорстоких відморозків" і вважає, що саме вони повинні керувати державою.

Російський опозиціонер припустив, що диктаторському режиму зараз будуть потрібні "СВОшники", які перетворюватимуться у посадових сволот і виконуватимуть накази зверху.

"Думаю, Путін опиратиметься на цих відморозків небаченої жорстокості. Виявлятиме до них лояльність, щоб включити їх в механізм держави та влади"
, – наголосив Гудков.

При цьому російський опозиціонер не виключив, що уже найближчим часом на різних посадах у силових структурах буде з’являтися все більше так званих ветеранів "СВО".

Разом з тим Гудков вважає, що навіть попри довіру до тих росіян, які повернулися із війни в Україні, Путін не мінятиме на їх користь своє найближче оточення. За його словами, російський диктатор насправді "закляк" у своєму оточенні, з яким буде разом старіти та помирати.

Російський опозиціонер вважає, що Путін не мінятиме коло свого найближчого оточення ще й тому, що він патологічно нікому не довіряє.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російський диктатор Володимир Путін звернувся до свого народу та заявив, що так звана "спеціальна воєнна операція" в Україні буде продовжуватися до виконання всіх її цілей. На думку політологів, таким чином кремлівський диктатор пообіцяв своєму народу війну без кінця. І це його головна передвиборна обіцянка.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

5 березня 2024, 13:59

Як про нашого Фюрера писано!


Новини