Головна Новини Світ Росія Стратегічні об'єкти та інфраструктура в небезпеці: Путін звернувся до ФСБ
commentss НОВИНИ Всі новини

Стратегічні об'єкти та інфраструктура в небезпеці: Путін звернувся до ФСБ

Російський президент уже не так упевнений, що війна, розв'язана ним в Україні, не торкнеться території РФ

20 грудня 2022, 09:20
Поділіться публікацією:

Президент РФ Володимир Путін зазначив своїм спецслужбам, щоб ті постійно контролювали стратегічні об'єкти та енергетичну інфраструктуру. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться у тексті привітання російського диктатора працівникам спецслужб.

Стратегічні об'єкти та інфраструктура в небезпеці: Путін звернувся до ФСБ

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Володимир Путін зазначив, що "під постійним контролем мають бути місця масового перебування громадян, стратегічні об'єкти, транспортна та енергетична інфраструктура".

"Це завдання має вирішуватись ФСБ при координації Національного антитерористичного комітету у тісній взаємодії з іншими силовими структурами", – зазначив Путін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у вівторок, 20 грудня, виповнюється 300 днів з початку широкомасштабного російського вторгнення . Які основні висновки можна зробити на цьому етапі? Як події можуть розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.                                         

Також видання "Коментарі" повідомляло – у ніч проти 19 грудня росіяни влаштували чергову атаку на Україну за допомогою іранських дронів. Постраждала, зокрема, Київська область. На власне фронті "спека" — в Донецькій області, особливо в районі Бахмута. Тоді як на півдні (Запорізька область, Херсонська) ми, за словами президента Зеленського, зменшуємо потенціал російської армії. Чи варто чекати до кінця року якихось переміщень у війні на землі та в повітрі , а також у дипломатичних, політичних, економічних ударах по країні-агресору? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини