Головна Новини Світ Росія Стрілянина в школі Іжевська: зросла кількість жертв, серед них – 11 дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Стрілянина в школі Іжевська: зросла кількість жертв, серед них – 11 дітей

Загалом під час стрілянини в школі Іжевська поранення отримали 24 людини

26 вересня 2022, 19:47
Поділіться публікацією:

Кількість жертв внаслідок стрілянини в школі №88 Іжевська зросла до 15. Від рук озброєного чоловіка загинуло 11 школярів, а решта — дорослі. Про деталі трагедії в школі пишуть російські ЗМІ.

Стрілянина в школі Іжевська: зросла кількість жертв, серед них – 11 дітей

Стрілянина в школі Іжевська(фото з відкритих джерел)

Окрім цього, у Слідчому комітеті повідомили, що зросла кількість постраждалих від нападу на навчальний заклад. Різного ступеня поранення отримали 24 особи, серед них 22 школярі. Наразі триває розслідування цього нападу.

Відомо, що 26 вересня чоловік у чорному одязі у місті Іжевськ потрапив до міської школи. А потім нападник відкрив стрілянину із двох пістолетів. Від пострілів загинули учні та дорослі. Після скоєного, стрілець в одному із кабінетів школи застрелився.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  російський путініст розлютився через повістку зятюПопулярний у Росії продюсер Йосип Пригожин, який підтримує війну в Україні, поскаржився, що його зятю, у якого місяць тому народилася дитина, прийшов повістка. Видання розповідає, що Пригожин несподівано виявився противником мобілізації, але тільки після того, як його рідні торкнулися цього питання. Раніше продюсер уже розповідав, що молоді люди у Росії почали отримувати повістки. Така позиція Пригожина може бути викликана тим, що він розуміє, що є дуже великий ризик, що його зять не повернеться назад до Росії після участі у так званій спецоперації Кремля в Україні, де гине дуже багато російських військових.  Фігура Йосипа Пригожина добре відома у Росії. Він опинився серед представників шоу-бізнесу, які активно підтримують путінський режим. Починаючи з 2014 року продюсер почав активно співати дифірамби Путіну та його оточенню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини