Головна Новини Світ Росія Суд Севастополя назвав кількість мертвих росіян з крейсера «Москва»
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд Севастополя назвав кількість мертвих росіян з крейсера «Москва»

Офіційно визнали 17 моряків мертвими.

4 листопада 2022, 12:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Севастопольський суд ухвалив рішення визнати зниклими безвісти або загиблими 17 російських моряків. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на відповідну інформацію, що була опублікована в картотеці Нахімовського районного суду в Севастополі.

Суд Севастополя назвав кількість мертвих росіян з крейсера «Москва»

Горить крейсер "Москва". Фото з відкритих джерел

В картотеці зазначається, що 16 справ було переглянуто влітку, тоді як одна у вересні. З 17 справ 12 рішень вступило в законну дію на території РФ.

Такі рішення були ухвалені по заявах родичів російських моряків на закритих судах. Усі інші росіяни, що перебували на крейсері "Москва" та вважаються зниклими, але від їх родичів не надходили заяви будуть вважатись померлими через шість місяців.

Російське міністерство оборони повідомляє, що на крейсері "Москва" загинув один моряк, а зникло безвісти 27 військових флоту РФ. Загалом на крейсері "Москва" перебувало від 500 до 700 російських моряків.

Нагадаємо, що Україна атакувала крейсер "Москва" 14 квітня використавши дві ракети "Нептун", тоді як Росія заявляє, що на кораблі відбулась пожежа. Після потоплення крейсера "Москва" в Чорному морі найбільшим кораблем РФ став "Адмірал Макаров", який був пошкоджений в бухті Севастополя в кінці жовтня атаками підводних безпілотників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про знаходження українськими спецслужбами рятувального плоту з крейсера "Москва". Пліт мав пошкодження тому російські моряки використовували рятувальні жилети, аби не потонути.

Також "Коментарі" писали про теорії експертів стосовно того, як стався вибух на Кримському мості та хто стоїть за цим інцидентом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини