Головна Новини Світ Росія Таємниця потрапила в ефір пропагандистського шоу: він підтвердив чутки про Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Таємниця потрапила в ефір пропагандистського шоу: він підтвердив чутки про Путіна

Російські пропагандисти Ольга Скабєєва та Євген Попов не очікували такої відповіді від гостя своєї програми на державному телебачені РФ.

18 червня 2023, 08:33 comments10854
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Таємниця потрапила в ефір пропагандистського шоу: він підтвердив чутки про Путіна

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Глядачі російського телебачення могли побачити цікаву ситуацію. Під час однієї з пропагандистських програм запрошений експерт розповів інформацію про Володимира Путіна. Ведучі відреагували нервовими посмішками, а гість шоу помітно нервував. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter радника МВС України Антона Геращенка.

Олександр Сладков прийшов на ефір російського телебачення, де ведучими програми виявились провідні російські пропагандисти Ольга Скабєєва та Євген Попов. Вони представили Сладкова як "журналіста" та "воєнного кореспондента", який розповів про зустріч з Путіним.

Ведучі запитали у Сладкова про початок українського контрнаступу, однак "воєнний кореспондент" дав неочікувану відповідь.

"Я весь контрнаступ провів на карантині, перед зустріччю з Володимиром Путіним", — сказав Олександр Сладков.

Ольга Скабєєва та Євген Попов відреагували на це нервовими посмішками та уточнили у гостя програми чи він не видає ніякі секрети. Сладков розгублено опустив голову та сказав, що "ніяких таємниць не видає". Ці слова стали черговим підтвердженням чуток про здоров’я Путіна, який боїться за своє життя. Тому змушує перед візитами до себе проходити карантинні заходи.

Олександр Сладков не вперше говорить в ефірі російського телебачення більше ніж дозволяє Кремль. У вересні на одному з державних каналів Сладков вказав, що російська армія зазнає великих втрат на війні проти України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія заявляла про потужний арсенал зброї, однак тепер Путін визнав свої проблеми.

Також "Коментарі" писали про російську пропагандистку Маргариту Симоньян, яка оприлюднила свої чотири пункти для закінчення війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини