Головна Новини Світ Росія Таїланд змінив правила для російських туристів: місцеві жителі обурені
commentss НОВИНИ Всі новини

Таїланд змінив правила для російських туристів: місцеві жителі обурені

Кабмін Таїланду прийняв позитивне рішення для російських туристів, що викликало невдоволення у тайців.

23 жовтня 2023, 12:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Уряд Таїланду прийняв рішення продовжити можливість перебування громадян Росії в країні за безвізовим режимом з 30 до 90 днів. Місцеві мешканці одразу висловили негативну реакцію щодо таких дій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Bangkok Post.

Таїланд змінив правила для російських туристів: місцеві жителі обурені

Таїланд продовжив безвізовий режим для російських туристів. Фото з відкритих джерел

Виконавчий директор групи Sunshine Hotels and Resorts Танет Супорнсахасрунгсі заявив, що наплив росіян може створити проблему для місцевих жителів. За його словами частина російських туристів залишається в Таїланді та починає шукати роботу, чим знижує можливість працевлаштування тайців. Особливо це актуально у сфері туризму зокрема гідів, екскурсоводів та водіїв. Танет також вказує, що іноземні компанії, які працюють в Таїланді охочіше будуть брати на роботу громадян з власної країни, ніж місцевих.

Крім того, у Таїланді вже неодноразово виникали сутички між російськими туристами та тайцями. Росіяни відкривають нелегальні турфірми, салони краси чим позбавляють роботи тайців та не платять податки в бюджет Таїланду.

Попри загальну критику, деякі туроператори Таїланду називають позитив залучення більшої кількості росіян.Туристичний оператор з острова Самуї заявив, що попри нелегальну роботу росіян вони будуть витрачати гроші, чим піднімуть тайську економіку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що тайський монах загадковим чином приборкав п'яного російського туриста, який хотів викрасти кілька машин у Таїланді.

Також "Коментарі" писали про, що "рускій мір" дійшов до екзотичного острова Балі, де турист зняв штани на священній горі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини