Головна Новини Світ Росія Тато працює патріотом: показали життя сина Газманова у Монако (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Тато працює патріотом: показали життя сина Газманова у Монако (ФОТО)

Прийомний син Газманова відпочиває і працює в "ненависній" Європі

22 серпня 2023, 22:25
Поділіться публікацією:

За інформацією російської  пропагандистки Ксенії Собчак,  що позиціонує себе, як ліберальна  журналістка, нащадок  переконаного прихильника   і господаря  Кремля Путіна, знаменитості з РФ   Олега Газманова, перебуває зовсім не на території Росії.

Тато працює патріотом: показали життя сина Газманова у Монако (ФОТО)

Філіп Газманов (фото з відкритих джерел)

Виявляється, що допоки його батько  співає на пропагандистських заходах і  повсюди каже, що братиме  в руки автомат, щоб знищувати мирних мешканців сусідньої країни, його прийомний  син Філіп  безтурботно мешкає  в сонячному  Монако і ще має бажання зробити  там кар’єру, бо влаштувався на абсолютно не "скрепну" роботу – він в Монако  модель.

Тато працює патріотом: показали життя сина Газманова у Монако (ФОТО) - фото 2

Цей секрет Ксенія Собчак  оприлюднила на  власній сторінці в Телеграм.

Тато працює патріотом: показали життя сина Газманова у Монако (ФОТО) - фото 3


Свої повідомлення  в  соціальних мережах,  колишній росіянин пише на англійській мові. Водночас,  підписними залишають чимало коментарів  і питань, які зводяться до того, чому представник родини Газманова  не спішить  на  лінію фронту, щоб  "відповідати за слова другого папки".

До слова, Олег Газманов вже відповідав чому його рідний син не знаходиться в армії. Один з  пропагандистів  цікавився у  співака чому його син не йде , як доброволець, щоб брати участь в   СВО.

Газманов тут же знайшов  виправдання, заявив, що  його 41-річний  нащадок Родіон часто їздить з виступами  в госпіталі   та гарячі  точки.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ще один російський співак заявив про готовність йти на війну та вбивати українців. Російський співак, який підтримав війну Путіна в Україні, заявив, що готовий їхати на війну в Україну, якщо цього буде вимагати від нього його країна. Але сьогодні, за його словами, він корисніший тим, що співає і виступає для окупантів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/s/ksbchk
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини