Головна Новини Світ Росія Теракт у "Крокусі": підозрюваного чеченця закатували до смерті
commentss НОВИНИ Всі новини

Теракт у "Крокусі": підозрюваного чеченця закатували до смерті

Російські силовики вбили чеченця, якого затримали через підозру у причетності до теракту в Москві

2 квітня 2024, 21:13
Поділіться публікацією:

У РФ через підозру в причетності до нападу на росіян у концертному залі "Крокус сіті хол" затримали чеченця Асхаба Успанова. Під час допиту російські силовики катували чеченця, поки він не помер.

Теракт у "Крокусі": підозрюваного чеченця закатували до смерті

У РФ продовжуються пошуки причетних до теракту. Фото з відкритих джерел

Про це повідомляє український журналіст Денис Казанський з посиланням на російські пабліки. Журналіст пише, що на відео з моргу видно, що на тілі Асхаба Успанова численні сліди побоїв, зламані ребра і хребет.

Медійник припустив, що з чеченця намагалися вибити зізнання у роботі на українські спецслужби.

"Тортури до затриманих у Росії тепер застосовуються відкрито і майже офіційно. Тортури публічно виправдовує російська пропаганда, а тому кількість подібних випадків лише зростатиме. Дивує інше — чому чеченці покірно погоджуються служити путінському режиму, який їх відверто зневажає, ненавидить та при нагоді катує, щоби оголосити терористами", — прокоментував Денис Казанський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що, згідно з результатами соціологічного опитування ВГО "Передові Правові Ініціативи", 61% українців на запитання щодо варіантів завершення війни обрали відповідь: "Воюємо до повної перемоги – відновлення територіальної цілісності в кордонах 1991 року, вступу до ЄС та НАТО". При цьому 39% українців обрали варіант "Негайно починаємо мирні переговори з повним двостороннім припиненням вогню".

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники продовжують наступальні операції на сході України, наразі виникла загроза окупації міста Вугледар у Донецькій області, вважає керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко. Загалом силам ЗСУ вдалася стабілізувати фронт, однак в деяких ситуаціях нашій армії довелося відійти на нові позиції.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини