Головна Новини Світ Росія Терорист Гіркін розповів, що чекає Путіна в майбутньому
commentss НОВИНИ Всі новини

Терорист Гіркін розповів, що чекає Путіна в майбутньому

Гіркін не виключає, що Путіна можуть вбити російські еліти

18 вересня 2022, 20:45 comments1159
Поділіться публікацією:

Гіркін припускає, що  російського президента мають можливість  прибрати представники російських  еліт. Російського  диктатора  Володимира  Путіна  чекає  доля  раніше відомих правителів – Гуссейна та Каддафі –  якщо спецоперація  в Україні завершиться поразкою. Про це заявляє російський військовий злочинець  Ігор Гіркін (Стрєлков), що був  учасником   захоплення  Криму та допомагав окупантам  захопити Слов'янськ ще в 2014 році.

Терорист Гіркін розповів, що чекає Путіна в майбутньому

Ігор Гіркін (фото з відкритих джерел)

Як каже російський терорист, потрібно  декілька  поразок загарбників з РФ під час спецоперації  на українській  території,  раптова інфляція — в результаті Росія  матиме  революційну ситуацію.

"Ще парочка образливих поразок, спалах інфляції і ось ми отримуємо ту саму революційну ситуацію. Верхи не можуть, а низи не хочуть. Тим більше, всі революції відбуваються не в селі, а в столиці. Тут буде і смута, і перевороти ", —   пророкує Гіркін.

Терорист дотримується думки, що  коли Росія зазнає поразки, "Акелла, що остаточно промахнувся":

  • може  закінчити, як Павло І (він був вбитий придворними  під час змови);
  •  чи його чекає доля ексочільника  Югославії Мілошевича, який був засуджений  Гаазьким трибуналом і закінчив життя  в тюремній  камері, у нього стався серцевий  напад.

"Але варіант з Хуссейном вірогідніший. Варіант з Каддафі теж не виключений (іракський диктатор Саддам Гуссейн був повішений, а лівійського диктатора Каддафі розтерзав натовп. — Ред.)", — підсумував Стрєлков.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що терорист Гіркін відзначив сумну картинку для РФ на всьому фронті. Гіркін вкотре назвав бездарним російське військове керівництво та похвалив українську армію. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег Георгиевич

18 вересня 2022, 22:05

Акелла не промахнулся. Он обосрался. Джерело: https://world.comments.ua/ua/news/russia/ekonomist-rozpoviv-yaki-problemi-pochalisya-u-rosiyskiy-ekonomici-cherez-sankcii-702410.html © Comments.ua

Олег Георгиевич

18 вересня 2022, 22:04

Акела не промахнулся. Он обосрался.


Новини