Головна Новини Світ Росія Терористи ІДІЛ пригрозили РФ новими кривавими і пекельними ударами
commentss НОВИНИ Всі новини

Терористи ІДІЛ пригрозили РФ новими кривавими і пекельними ударами

Підрозділи ІДІЛ анонсували проведення нових «кривавих» терактів у Росії. Їх розлютила інформація про те, що затриманих за теракт у «Крокус-холі» катують

25 березня 2024, 15:21
Поділіться публікацією:

Іранські ЗМІ опублікували інформацію від підрозділів ІДІЛ провінції Хорасан, які пригрозили Росії та іі диктатору Володимиру Путіну новими кривавими терактами.

Терористи ІДІЛ пригрозили РФ новими кривавими і пекельними ударами

Теракт у "Крокусі"

Терористів розлютила інформація про те, що затриманих за теракт у "Крокус-холі" катують.

"Всім диким росіянам, зокрема Путіну! Остерігайтеся!"
- сказано у листівці-плакаті терористів.

Вони додали, що вони мають можливість помститися за знущання над полоненими "братами", які зазнають тортур. При цьому терористи пообіцяли, що завдадуть по Росії удару такої сили, що про нього пам’ятатимуть усі покоління росіян.

"Чекайте дуже важких, смертельних, кривавих, болючих, пекельних та руйнівних ударів. Дуже скоро!"
— сказано у зверненні терористів.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 22 березня у Москві у "Крокус-холі" стався теракт, в результаті якого було багато загиблих та поранених. Російські силовики затримали підозрюваних у вчинені цього теракту. Зокрема, одним із них є Шамсидін Фарідуні. У соцмережах розповсюдили фото, на яких він лежить зі спущеними штанами, до нього підключено військовий апарат зв'язку ТА-57, який окупанти використовують для тортур розрядами електрики. На фото видно, що клеми підключають до геніталій та кінцівок жертви. При цьому затриманого поливали водою, щоб  посилити біль від тортур.

Окрім того, російський воєнний блогер Єгор Гузенко опублікував відео, на якому російські силовики начебто відрізають підозрюваному у теракті вухо, та змушують його з’їсти. При цьому, які відзначив журналіст Денис Казанський, після таких тортур затримані зізнаються у всьому, що їм накажуть, навіть в роботі особисто на голову ГУР Кирила Буданова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини