Головна Новини Світ Росія The Times має відомості, що РФ може відрізати країни Балтії від НАТО за 2 години.
commentss НОВИНИ Всі новини

The Times має відомості, що РФ може відрізати країни Балтії від НАТО за 2 години.

Росія може реалізувати свій план за допомогою мігрантів, які стоять на кордоні Білорусі з Польщею

6 грудня 2021, 17:42
Поділіться публікацією:

Російській армії може знадобитися лише кілька годин для того, щоб вирішити завдання та "відокремити" країни Балтії від НАТО. Росія може використати людський фактор, задіявши мігрантів, які перебувають на кордоні Білорусі з Польщею. Як інформує портал "Коментарі", про це пише рейтингове видання The Times.

The Times має відомості, що РФ може відрізати країни Балтії від НАТО за 2 години.

Танки. Фото з відкритих джерел

Посилаючись на джерела в Україні та Альянсі, видання зазначає, що мігранти можуть бути використані Москвою для того, щоб взяти під контроль Сувалкський коридор – загальною протяжністю майже 100-кілометрового кордону Польщі та Литви. Це та територія, яка фактично з'єднує Литву, Латвію та Естонію з основною частиною Євросоюзу.

The Times зазначає, що Кремль може задіяти мігрантів для дестабілізації ситуації. Російські військові можуть втрутитися у ситуацію, пояснюючи це тим, що йде утиск мирних громадян. Якщо план Росії спрацює і вдасться взяти під контроль Сувалкський коридор, то Калінінграді російська армія зможе об'єднати свої сили з білоруськими військовими.

ЗМІ, посилаючись на джерела, заявляє, що на таку спецоперацію Москві може знадобитися до двох годин.

Дипломат однієї з країн Східної Європи зазначив, що Путін може використати людей, які розбили табори на кордоні Польщі, як справжнісінька зброя.

Читайте також на порталі "Коментарі" – міністр оборони України Олексій Резніков хоче, щоб російські військові побачили поблизу свого кордону в Україні прапори США, Канади та Великої Британії. Він закликав уряди країн-союзників України надіслати додаткові військові контингенти в Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини