Головна Новини Світ Росія Тисячі жителів Підмосков'я замерзають: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Тисячі жителів Підмосков'я замерзають: що сталося

У Московській області РФ тисячі росіян залишилися без опалення

5 січня 2024, 18:25
Поділіться публікацією:

Понад 20 тисяч росіян, які проживають у Підмосков'ї, залишилися без опалення в 20-градусний мороз. Про це повідомляє видання The Moscow Times, передає портал "Коментарі".

Тисячі жителів Підмосков'я замерзають: що сталося

Під Москвою тисячі росіян залишитись без опалення. Фото з відкритих джерел

Як пише видання, тисячі жителів Підмосков'я зіткнулися із серйозними проблемами через масштабні відключення опалення в умовах сильних морозів. Повідомляється, що температура у російському регіоні впала нижче -20 градусів. Морозна погода у Підмосков'ї збережеться до 8 січня.

Видання повідомляє, що через прорив на теплотрасі без тепла залишилися 173 будинки, у яких проживає близько 21 тисячі осіб. Температура у квартирах знизилася до 13-15 градусів. У лікарнях пацієнтів відігрівали тепловими гарматами, пише видання.

Зазначається, що через аварії на комунальних об'єктах без опалення залишилися жителі у Хімках, Балашисі, Солнєчногорську, Люберцях та Електросталі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбницькі війська на Таврійському напрямку бунтують, відмовляються йти на штурми і тікають із окопів, розповів речник Об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського спрямування полковник Олександр Штупун. За його словами, ворог намагається максимально завдати шкоди логістичним шляхам, українським укріпленням та дістати українських захисників. Після цього окупанти спробують знову кинути вперед у "м'ясні" штурми нову піхоту.

"Коментарі" також писали, що на тимчасово окупованих територіях росіяни намагаються посилити "промивання мізків" школярам. Для цього вони створюють так звані музейні осередки, які присвячені загарбницькій війні РФ проти України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

А

5 січня 2024, 19:18

То що накажете, пожаліти їх?


Новини